Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az esküvőjükre vagy inkább jelentsek beteget?
Azzal kezdted, hogy a férjed gyerekkori barátja.
Akkor miért nem lehet megmondani egy barátnak, hogy miért nem szeretnétek elmenni az esküvőre? Legalább tisztán fog látni a menyasszonyát illetően és még esküvő előtt tisztázhatja vele a gyerek témát. Ha nagyon szereti a lányt akkor ez után is vele marad, ha pedig emiatt szakítanak, akkor jobb, ha esküvő előtt.
A kedves menyasszony pedig főjön a levében, ha már a csajos bulin úgyis elmondta.
Ha nem tőletek tudja meg a vőlegény, akkor lehet, hogy mástól, mert gondolom nem kettesben voltál a csajos bulin a menyasszonnyal.
Nem könnyű felvállalni a rossz hír vivő szerepet, de ha tényleg barátja a férjednek, akkor szerintem jobb lenne szólni.
Előző vagyok.
Még csak annyit, hogy remélem összejön a kistesó, bár egy gyerekkel is szerencsésnek mondhatod magad.
Nekem hormonzavar miatt nem lehet gyerekem, férjemnek más okból, de mint kiderült ő sem fogamzóképes.
Fiatalabb koromban én is rosszul vettem, ha körülöttem gyerek témát emlegetnek vagy így vagy úgy, mert azt sem kellemes ilyenkor hallgatni, ha valaki boldog a gyerekével. Idővel megbékéltem és már nagyon boldogan játszom a barátaim gyerkőceivel.
Javaslom békülj meg magaddal és a már létező gyerekeddel foglalkozz, és ha nem spirázod magad túl, akkor lehet, hogy idővel jön az a kistesó. Ha pedig nem, hát az is jó.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!