Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az esküvőjükre vagy inkább jelentsek beteget?
Szia!
Én nem mennék el. Egyébként hirtelen az jutott eszembe, hogy nem lehetséges, hogy mástól van a gyerek, és azért akarja elvetetni, illetve az elsőt is azért vetette el? Nem ismerlek titeket, de a nászúton ilyesmi nem lehet akadály, legalábbis szerintem. Amúgy abból gondolom, hogy a kedves párjának nem mondta el, mert ha tőle lenne akkor elmondaná és ketten találnának rá megoldást.
Utolsó. Szerintem hülyeség, amit írsz. Egyrészt, ha mástól lenne, akkor nem hiszem hogy világgá kürtölné. Másrészt pedig, ha elmondaná a vőlegényének, akkor biztosan nem engedné, hogy elvetesse(és ez a normális reakció ebben a helyzetben). A nő egyértelműen nem akarja megtartani, és így esélyt sem ad arra, hogy ebben bárki megállítsa.
Az persze nem kizárt, hogy csalja/csalta a férjét, de ezt alátámasztani sem lehet.
Utolsó.
Én írtam előtted. Ha nem tűnt volna fel, csak egy feltételezés, hogy én úgy gondolom, hogy....Egy szóval nem mondtam, hogy mástól van a gyerek, csak annyit, hogy megfordult a fejemben. Szóval nem kioktatásnak, de előbb próbáld meg értelmezni a szöveget amit olvasol. És az apának joga van tudni, hogy ha a párja terhes. Legalábbis én úgy gondolom. Két értelmes felnőtt ember meg tudja beszélni, hogy megtartsák-e vagy sem, illetve ha a nő nem szeretné akkor mondja el észérvekkel a párjának, hogy miért.
Össze ne vesszetek!
Nem hiszem, hogy megcsalná, de ki tudja. Ezek után én már szinte bármit kinézek belőle.
Azt fogjuk csinálni, amit többen tanácsoltatok, hogy a szertartásra elmegyünk, aztán megmondjuk, hogy nem érzem jól magam és hazajövünk. Így nem lesz sértődés.
Szerintem csak a szertartásra menjetek el. Esetleg érdemes előre szólni, hogy csak arra mentek.
Tudom, könnyű mondani, de ne foglalkozz az ő életükkel, hogy mit tesznek, nem a ti dolgotok.
Menjetek el a szertartásra, segíteni fog rendezni a vele kapcsolatos gondolataidat, nem szabad elmenekülni a problémák elől, hogy most azért, amiért ilyen bánatot okozott neked a kijelentésével, elkerülöd. Könnyebb úgy elfogadni az embereket, hogy mindenki más, ha látni fogod még egyszer ezután a kijelentése után.
Persze ha annyira megveted őt, hogy nem akarnál vele találkozni ez után, amit megértek, akkor az esküvő után ne tartsátok a kapcsolatot. Ha a férjed meghívná őket magatokhoz, mondván, hogy gyerekkori barát, akkor te ne legyél otthon, ha a feleség is megy.
Amúgy meg ez még változhat, lehet, hogy mégsem veteti el, lehet, hogy azóta már a férje is tud róla azóta.
Elmennék.
Az ő dolga. És jobb is annak a gyereknek. Szerintetek milyen anya lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!