Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy nem megyek el az esküvőjükre? 20 L
100km az olyan sokba kerül?:D ne röhögtess már.
Erre még a szüleid is adnának pénzt.
Igazából miért nem akarsz menni?Mert ez csak kifogásnak tűnik.
Nem kényszer elmenni, de lehetőleg nyomósabb indokot találj ki, mint hogy nincs pénzed 100km-re, mert
1. azonnal kiröhögne
2. akkor az fogalmazódna meg benne, hogy ennyit se képes megtenni az állítólagos barátnőm?
Most mondok valamit, amitől le fog esni az állad a saját példámon: diákként mikor Budapestről Veszprémbe mentem az km-ben 110 km és képzeld, csak 1275 Ft-ot kellett fizetnem.
Na most neked nincs buszra kb 1500 Ft-od és ha még esküvőre adsz 5000 Ft-ot akkor kb 6500Ft-ból ki is jössz.
mondd el neki, hogy nem tudsz sokat adni az esküvőre, ez nagyon frusztrál. biztos mondja,hogy nem is azért hív stb..
amúgy diákként is elmehetsz dolgozni. kb 3 nap munka és egy tizest tudsz a borítékba rakni. az már elég jó, főleg diákként. nekem ennyit megérne a barátnőm.
Kifogás, kifogás hátán. A 100km az nem egy egetrengető összeg, ráadásul nem kizárt, hogy a barátnőd egy utat is tudna neked szervezni.. Pl. más barátok/rokonok kocsival mennek ugyanonnan, mint te, vagy útbaesik nekik. Tehát az utazásod az 2000 Ft-ból megvan.
Az ajándék pedig.. Én egy 10est szoktam adni, ha közelebbi barát/rokon és épp megtehetem, akkor esetleg többet, de szerintem ez simán megbeszélhető.
Megmondod, hogy nem igazán van pénzed ajándékra..úgyis azt mondja majd, hogy nem ezért hív és jobb esetben az embert tényleg nem ezért hívják. Beleraksz egy 5ezrest a borítékba és le van tudva. Az egészet megúsztad 10ezerből (ha netán szállást kéne fizetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!