Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Ne félj, ideje elkezdeni a "kamaszkori" lázadást. Egy dolog jusson mindig eszedbe: aki megsértődik, majd megbékél.
Én is 30 fölött kezdtem a lázadást, nem volt egyszerű, de sikeres.:)
El szokták hívni az anyát vagy nővért? Ezt nem tudtam.
Nos, az látszik, hogy valamiért nem tudod megvédeni magad. Ha én akarnék ruhát venni, engem senki nem tudna befolyásolni, elég önfejű vagyok a legtöbb dologban :) De megértem, ha Te más vagy és jobb elkerülni a problémás szitut.. Nem tudom, mit mond nekik, hiszen én egész mást mondanék. Pl. semmit, csak elmennék és kész, de simán tudok nemet is mondani vagy közölni, hogy egyedül megyek vagy bárki mással. Nem lennék udvariatlan, de ha megsértődnek, legalább nyugtom lesz tőlük egy ideig.
Ideje határozottabbnak lenned a saját életed saját döntéseivel kapcsolatban.
Anya, és kedves nővérem: felnőtt vagyok, felnőtt lettem. Nemsokára a saját magam családi életét élem. Szeretném az életemet saját magam iránytani, nem akarom, hogy még mindig gyereknek nézzetek. Majd ha nem boldogulok valamivel, akkor kikérem a tanácsaitokat, de most szeretném, ha elengednétek.
Mi ebben a kijelentésben a félnivaló??
Megegyezel a szalonnal, hogy mikor lesz a ruhaválasztás, szólsz annak, akinek akarsz, a többieknek (anyád, növéred) nem.
Ha nem jelented be nekik, akkor nem fogják tudni,tehát nem lesznek ott.
Ha megsértödnek, akkor megsértödnek, utólag nem tudnak mégis ott lenni.
Ha azonban annyira éretlen, gyerekse vagy, hogy ennyire sem vagy képes, akkor inkább ne menj férjhez, mert nem vagy még elég felnött hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!