Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beby Baba kérdése:
Szerintetek jo dolog a házasság ha még nem érzed úgy, hogy szeretnéd és a párod szeretné, akkor mit tegyél? Hogy mondjam el neki, hogy még korainak érzem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 19:42
1/28 anonim válasza:
Amíg nem tudsz helyesen írni, addig biztosan korai.
Házasodni csak akkor szabad, ha mindketten akarják, van miből megélni, van hol lakni, és egyikük sem tinédzser már.
2/28 anonim válasza:
Én nem vagyok házasság párti, feleslegesnek tartom.
Mond meg neki amit érzel! Drágám, még korainak érzem, várjunk kicsit. 28N
3/28 anonim válasza:
Neki estem még egyszer, hogy megértsem. Tehát te túl korainak érzed a házasságot, a párod pedig már alkalmasnak érzi magát rá. A házasságon igazából semmi nem múlik, az élet egy nagy parti , és jó vacsora után nem változik meg. Ha úgy érzed, hogy nem vagy még erre felkészült, akkor mondd el a párodnak. Nem fog ezért elhagyni, max később kéri meg a kezed.
4/28 anonim válasza:
Szia kerdezo,mi az hogy korai?miota vagytok egyutt.??hany evesek vagytok,,?? Valaszok hianyaban csak azt tudom irni..... hogy te korainak tartod,valo szinu valami hianyzik neked ami miatt nem teljes ez a kapcsolat...nem szereted annyira hogy lekotelezd magadat egy eletre a parod mellett!! Mert az eletben egyik legcsodalatosabb esemeny mikor 2 ember elkotelezi magat....ez olyan boldogsag mind 2 felnek !!de ha te igy erzed akkor ne mondj igent, csak a masik fel jogosan fogja hinni hogy nem szereted igazan...kicsit sziv fajjo lesz neki!!
5/28 anonim válasza:
a 4-es válaszoló lehet hogy a kérdező is egy egyben?
lol
6/28 anonim válasza:
Túl sokat tulajdonítanak egyesek ennek a dolognak. Ha megy az együttélés, akkor az házasság nélkül is megy, ha nem nem megy akkor házassággal sem fog jobban menni. És fordítva is igaz: a házasságtól nem lesz jobb az együttélés. Itt csak a jogi szempontok és azok következményei a lényegesek.
8/28 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy valaki nem tud helyesen írni, de azt már képtelen vagyok felfogni, hogy ezt hogyhogy nem szégyelli?
Ha ilyen lenne a helyesírásom, soha nem mernék nyilvános fórumokba írni!
(Kicsit olyan, mint az az ember, aki nem mos kezed vécé után, és még mutogatja is nyilvánosan a sz.a.r.o.s kezét.)
10/28 anonim válasza:
Beby Baba, vigyázz, komoly válasz megy: Igen, jó dolog a házasSág, még ha még nem is érzed ugy hogy szeretnéd és a párod szeretné. Kérdezd meg tőle, nem korai még a házasSág?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!