Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A családom előre bejelentette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom előre bejelentette hogy "végig fogják sírni az esküvőt" miért? Ez egy boldog dolog!

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy a párommal elég hamar összeköltöztünk,én hozzá, az otthonomtól elég messze.

2 éve együtt lakunk már, és 3 hét múlva lesz az esküvő!

Édesanyámnak most mondtam, hogy aki nekem a sminket fogja csinálni, az fogja neki, is illetve anyósomnak, és nővéremnek. Ő erre rávágta, hogy neki aztán nem kell smink,mert úgyis szét fogja "bőgni" az egészet.

Renden, elhiszem hogy lesz aki elérzékenyül.Ez teljesen érthető, de az hogy "végig fogják bőgni" az egészet, enyhe túlzásnak érzem.

Pedig szerintem tényleg így lesz,mert mikor havonta hazajárunk, anya mindig nagyon sír, mikor eljövünk.Én akkor sosem sírok, csak az úton pityergek szép halkan,és akkor tényleg nagyon rossz az egész! Viszont az esküvő nem erről szól! Nem akarom hogy úgy látszódjon, hogy egy temetésen vagyunk, hiszen jó emberhez megyek hozzá,szeret engem, és a családja is, anyuék is őt.Akkor meg?!

Félek hogy ahány családi fénykép lesz csinálva, az én anyukám orra akkora lesz mint egy bohócé, a szeme meg vörös,mert ő sír. Miért éli meg tragédiának? Nem veszít el, sajnos nem sűrűn tudunk találkozni, csak havonta, de ez esküvő után sem fog változni, akkor is megyünk majd haza, stb. Nem akarok bunkón rászólni, hogy de ne sírj, mert megsértődne, viszont elég ideges leszek azon a napon, és ha ő már reggel elkezdi a sírást, akkor szerintem csak még feszültebb leszek.Hogy tudnám ezt megoldani?

2014. ápr. 22. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a legtöbb ember örömében és bánatában is tud sírni, inni, enni, stb.
2014. ápr. 22. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

én is elbőgtem magam, mikor bajnok lett a Fradi

régi szép idők...

2014. ápr. 22. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Örömkönnyekről és meghatódottságról még nem hallottál?
2014. ápr. 22. 17:19
 4/10 A kérdező kommentje:
de, hallottam, az viszont nem reggeltől estig tart, ahogy ők mondták.
2014. ápr. 22. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Boldogok ők, hidd el, egyébként meglátod nem fognak reggeltől estig sírni.:)
2014. ápr. 22. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Elérzékenyülés miatt.

Én is 34 éves létemre bizony pityergek esküvőn :)

2014. ápr. 22. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
És? Hát akkor csak bőgjenek. Vigyenek sok zsebkendőt, te pedig ne törődj velük. Illetve: ne velük törődj! :)
2014. ápr. 22. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, talán érzékenyebb anyukád az átlagnál. Én is ilyen lettem amióta anya vagyok, pedig sosem voltam sírós. De most rendesen bőgök az anyák napján, a szavalóversenyen meg mindenféle alkalmon. Tuti az esküvőjét is végig pityergem majd. Ez van. :)
2014. ápr. 22. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt itt egy kérdés, amiben a kérdező azt kérdezte, hogy miért sírt az ifjú pár rokonsága (szülei) egy olyan esküvőn ahol már régóta együtt élnek, gyerek is van és ebben aztán semmi megható nem volt, mert nem változott semmi és egyáltalán, nem volt már gyermekkoruk, vagy lányságuk/legénységük (hehe ez így vicces) amit le kellett volna siratni. Neki ezt írtam akkor:

"Mondhatod, hogy bu*i vagyok, de férfi létemre van az az esküvői szertartás amin én is elsírom magam, pedig esküvőfotósként dolgozni szoktam az esküvőkön ilyenformán, pedig aztán bőven "nincs annyi közöm a párhoz" mint mondjuk a szüleiknek. Ez nem arról szól, hogy Ők most elköltöznek-e otthonról, vagy el kell-e siratniuk a lányságukat/legénységüket.

Majd ha egyszer lesz gyermeked és látod szépen felöltözve valakinek örök hűséget esküdni (tökmindegy mennyi idősen és milyen körülmények között) megérted és ott fogsz zokogni, legalább is kívánom neked, hogy így legyen. :)"

Ezek megható pillanatok, amik még akkor is relatíve kevésszer jönnek el egy ember életében, ha történetesen sok gyereke van. A szülők többségében sírnak az esküvői szertartásokon, de nem csak ott. Sírnak az óvodai anyáknapi ünnepségen, a ballagásokon és a diplomaosztón is, csak mert meghatódottak, büszkék és szeretik a gyermekeiket. Remélem, hogy néhányszor én is sírhatok majd ha a gyermekeim élete egyszer egy mérföldkőhöz érkezik, mert bár most még nincs gyerekem (25 éves vagyok) azért egyszer szeretnék és szeretnék majd ott sírnia fontos pillanatainál, mert én ilyen érzelgős emberke vagyok. :)

Sok boldogságot!

2014. ápr. 22. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Elérzékenyülnek és ennyi. (nyugi nem lesz egész napos sírás.) A mi esküvőnkön is sírtak anyósom, nővérem, anyám... pedig anyu nem egy ilyen típus...és mégis:) akkor mondta neki a férjem nagymamája hogy ne sírjon, 2 lány mellé most már van egy fia is... akkor még jobban rákezdett:D
2014. ápr. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!