Szeretnéd tudni halálod pontos idejét? És ha igen, akkor mi lenne az a három dolog, amit mindenképp szeretnél addig megvalósÍtani?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 09:44
1/15 A kérdező kommentje:
HelyesbÍtek :) az "és ha igen, akkor" lemaradhat. Szóval Írd meg mi az a három dolog amit szeretnél megvalósÍtani :)
2010. okt. 4. 09:46
2/15 anonim válasza:
Összeházasodni a párommal, gyerekek, egyetem
3/15 anonim válasza:
Persze gyereket csak akkor ha fel is tudnám őket nevelni...
4/15 anonim válasza:
1. Termeszetes uton szeretnek meghalni!
Nem lenne sok kivansagom, mivel tudom, hogy az elet nem kivansag musor, ezt tapasztaltam az eletem soran.
5/15 anonim válasza:
Nem szeretném tudni, mert akkor már attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtam, gondolatban akaratlanul is "vágnám a centit". Folyton kapkodnék, hogy mindenre jusson időm ami esetleg még eszembe jut, hogy szeretném megcsinálni, meglátni, megkóstolni stb. Hát dehogy szeretném tudni!!!! Ez pont így jó ahogy van. MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉS!
6/15 anonim válasza:
Nem lenne különösebbk ívánságom, hiszen halálom után az már mit sem ér..írhatnám, hogy eljutni egy egzotikus szigetre, de nem élvezném, ha tudnám, hogy meghalok rövid időn belül!
7/15 anonim válasza:
ja és nem szeretném tudni, hogy mikor ér véget az életem.nem jó azt tudni!!
8/15 anonim válasza:
Nem szeretném tudni az időt, csak annyit szeretnék, hogy természetes úton menjek el, ne baleset, ne erőszak, ne betegség végezzen velem.
9/15 anonim válasza:
Nekem benne van a pakliban hogy meghalok!!Kicsit több eséllyel mint más!Áttétes agydaganattal .....stb!Van egy 10hónapos kisfiam....és a szívem szakad meg hogy lehet nem láthatom felnőni!Nekem nem fontosak a különleges dolgok!!De a temetésem igen!!Lehet hülyén hangzik de én szeretném ha minden úgy lenne ahogy még a halálom előtt szerettem volna!(zene,virágok....stb)
10/15 anonim válasza:
10.25! Kitartás, kívánom, hogy minél tovább nevelhesd a pici gyermekedet! Bízom benn, hogy nem hónapokban mérhető a jövőd, bízni kell, és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!