Van olyan célod, amit szeretnél megvalósítani?
Én akarok lenni a világ leggazdagabb embere, ügyvéd akarok lenni, .. és akarok venni egy pár arany részvényt.
.......__..........
elérni hogy egy gyerek se legyen szomorú :) és mindenkinek legyen pénze megélhetésre, meg ha beteg , műtétekre :)
kicsiben nem érdemes elindulni xD
15L
Természetesen nekem is bőven vannak céljaim:)
Vannak nagyobbak, amiket összekötnek rövidtávú, kisebb célok. Alapvetően viszont az mozgat, hogy megvalósítsam az önmagamról alkotott képemet, elismerjenek, és folyamatosan tudjak változni, fejlődni és megújulni. Az is fontos, hogy hiteles legyek saját magam és mások számára is. Szeretnék embereknek segíteni, sok pénzt keresni (ez igazából nem cél csak eszköz), és kiegyensúlyozottan, harmonikusan és elégedetten élni. Aztán boldog párkapcsolatot, később családot is alapítok majd. A gyerkőceimnek pedig szeretném megteremteni az anyagi hátteret egy szép élethez.:)
Lesz vele munkám, de remélem sikerül!
(20/L)
Én nagyon drukkolok Nektek is, hogy sikerüljön amit elképzeltetek!
Szerintem jó, ha az ember mer álmodni nagyot:)
ma 22:27
Úgy látszik, akkor van egy közös pontunk, mert én is imádok utazni és új helyeken járni! Jó cél, az biztos. Annyi gyönyörű hely van a világon!
=)
Együttes! :( De ez lehetetlen.
Bár inkább az is, hogy olyan családot alapítsak, ahol minimális a veszekedés, és rengeteg szeretet van benne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!