Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnéd tudni halálod...

Szeretnéd tudni halálod pontos idejét? És ha igen, akkor mi lenne az a három dolog, amit mindenképp szeretnél addig megvalósÍtani?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 09:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
Köszönöm a bátorítást!
2010. okt. 4. 10:43
 12/15 anonim válasza:
10:25 - Én is kitartást kívánok. Amúgy számomra nem furcsa, amit írsz a temetéseddel kapcsolatban. Ismerek valakit, akit rák vitt el, és mikor már csak hónapjai voltak hátra, és ő ezt tudta, érezte, akkor megszervezte a temetését saját magának, mindent, és nagyon szép és megható volt az egész, én ott voltam. Igaz, neki már felnőtt gyerekei voltak akkor, mikorra elvitte a rák, és nagyon erős jellem volt ő is, ahogy viselte a betegségét, egy zokszó se hagyta el a száját, míg mások siránkoztak és sajnálkoztak, neki a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy távozik, mint ha csak elköltözne, illetve nem mint ha, szóval az ő temetése és a betegsége végső stádiumában az élete már olyan volt, hogy senki nem úgy tekintett rá, hogy semmivé porlad, hanem csak elköltözik, és valahol ő ott van, ahol neki már jobb, nem kínozza tovább a betegség, és csak "haza megy" (a pap is így fogalmazta meg).
2010. okt. 4. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
szexelnék egy fiatalkorúval, kipróbálnám a heroint, és behúznék egyet a főnökömnek.
2010. okt. 4. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretném tudni.
2010. okt. 4. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretném tudni.

A 3 dolog pedig pedig:

1. legyen családom akiket szeretek és mindent meg tudok adni nekik

2. eljutni Ibizára

3. Vezetni egy Ferrari Enzo-t

2010. okt. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!