Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsún kotont árulni jó fej dolog vagy inkább felháborító?
Ismerősöm most mesélte hogy a kocsma teraszán ült, mikor odament hozzá egy csapat lány, és a menyasszony mondta neki hogy most van a lánybúcsúja, és kotont árulnak, hogy legyen pénzük inni. Jelképes összegért lehetett venni tőlük (nem fix árat kért, hanem annyit adtál amennyit akartál).
Ez jópofa dolog szerintetek, vagy inkább szégyenletes?
Ti megcsinálnátok a lánybúcsútokon?
Se nem jópofa, se nem szégyenletes, inkább közönséges.
De az nagyon :)
Na ezt a szót kerestem: közönséges!!
Szerintem amúgy jópofa dolog, csak nehogy olyan emberhez menjenek oda, aki nem vevő az ilyesmire.
Vegyétek már egy kicsit lazábban az életet.
Ilynenen felháborodni, ne már.
hát szerintem is közönséges....
én egy hasonló legény búcsúba botlottam, ott nem pénzt kértek, csak annyit hogy irjak néhány kedves szót a vőlegény pólójára, a kapott filctollal (Sima fehér póló volt, amire eggy vicces szöveg volt irva -Ma még vőlegény holnap már papaucs, vagy vlmi iylesmi)
1-es vagyok, 4-es válaszonak:
aj, hidd el, csak számomra van egy minimális színvonal, amit ez a kotonárulás nem üt meg :)
Tényleg közönségesnek, olcsónak, elcsépeltnek, erőltetettnek tartom- ettől semmi gond az életkedvemmel, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!