Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esküvőt csinálni ha már házasok vagyunk csak az esküvőnk csak papíron volt, nem volt se ruha se lagzi se semmi esküvői dolog? Ilyenkor mi történik a hivatalba, ha egyáltalán lehet ott ilyet csinálni?
A ha mondhatom így ,hogy a férjem akart ilyen jelentéktelen fa..ságot!Nem lehetett ruhám és semmi ami egy esküvőn szokott csak páran voltunk!
Én meg már bánom,hogy egyáltalán volt valami,mert így soha nem lehet többet igazi esküvőm.10 éve voltunk együtt mikor megtörtént ez a szörnyűség.Nekem ez volt életem legrosszabb napja hiába szeretem őt nagyon ezt soha nem tudom neki megbocsájtani.Tudom,hogy sokatoknak ez nyafogásnak tűnik,de az egész életem borzalmas volt ezt ő is tudja,mert sokszor volt szemtanúja annak,hogy a családom mit művel velem,hogy tesznek tönkre lelkileg és anyagilag is.Én csak egy kis boldogságot szerettem volna egy napot amire jó szívvel emlékszek vissza.De most már soha nem lehet részem semmi jóban!
Ha a férjed nem akarja, akkor szerintem nem túl jó ötlet.
Miért nem mentek el valahova kettesben pár napra, egy hétre, ami csak a romantikáról szólna. Az egy igazán szép, örökre szóló emlék lehetne. Ráadásul pihennétek és nem a stresszről szólna, mint egy esküvőszervezés.
Gondolom ilyen esküvős dolgot lehet csinálni, a hivatalba nem kell menni, max. felbéreltek egy színészt, vagy valakit, aki látszólag összead titeket, de igazából már úgy is házasok vagytok, tehát ez csak egy színjáték lesz.
Egyébként tudod a házasságkötés napján nem attól boldog az ember, mert katalógusba illő esküvőt hozott létre, hanem attól, hogy hivatalosan is összekötötte az életét azzal, akit a legjobban szeret. Erre kellene elsősorban visszaemlékezni, ha arra a napra gondolsz.
Szerintem nálad más a probléma,nem az, hogy elmaradt a hacacáré. Fogadni mernék, ha megcsináljátok az esküvőt, utána se leszel boldogabb. Ezt abból sejtem, hogy kijelentetted, hogy most már nem lesz részed semmi jóban. Gondolkozz el azon, miért érzed így, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy volt-e esküvői buli vagy sem, ez nem befolyásolhatja a további boldogságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!