Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsún kotont árulni jó fej dolog vagy inkább felháborító?
Figyelt kérdés
Ismerősöm most mesélte hogy a kocsma teraszán ült, mikor odament hozzá egy csapat lány, és a menyasszony mondta neki hogy most van a lánybúcsúja, és kotont árulnak, hogy legyen pénzük inni. Jelképes összegért lehetett venni tőlük (nem fix árat kért, hanem annyit adtál amennyit akartál).
Ez jópofa dolog szerintetek, vagy inkább szégyenletes?
Ti megcsinálnátok a lánybúcsútokon?
2014. jún. 20. 12:52
21/33 A kérdező kommentje:
De amúgy az ötet azért nem rossz szerintem! Ha 100 ftért megvette a kotont, és sikerül 500 ftért eladnia (mert mint mondtam: jelképes összeg), abból már kijön egy sör vagy egy rövid. Csak koton helyett esetleg lehetne mással is, nem?
2014. jún. 20. 13:55
22/33 anonim válasza:
Szerintem koton árulásánál azért 500 forint nem jelképes összeg, főleg nem idegenektől, akiknek a menyasszony se kutyája se macskája, hogy támogassa a piálását.
23/33 anonim válasza:
Szerintem is közönséges, és nem szórakoztató. Nekem egy lánybúcsú nem arról szól, hogy feltűnősködjek meg idegeneket "zaklassak", hanem hogy a barátnőimmel tölthessem felhőtlenül.
24/33 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, egyedül vagyok így ezzel,és velem van a baj, amiért taszít az ilyesmi :) de amint látom elég sok lánynak ez a véleménye
25/33 anonim válasza:
nálunk petrezselyem árulás volt:)
26/33 anonim válasza:
"Sárkánykisasszonyférj"
mikor száll be az eszmecserébe?
27/33 A kérdező kommentje:
Amint a kezébe kapja a telefonom XD
2014. jún. 20. 14:36
28/33 A kérdező kommentje:
És a petrezselyem árulás mire jó? Ki veszi meg? Vagy ez is valami hagyomány?
2014. jún. 20. 15:35
29/33 anonim válasza:
Elég szánalmas szòrakozàs, emellett közönséges is. Egyébként meg lehet csinálni a leánybúcsút viccesen enélkül is. Barátnõmnek azt talàltuk ki, hogy megadott hozzàvalókbòl kellett kaját csinàlni, majd az utcán kòstoltatott belõle, a járòkelõk pedig pontozták.
30/33 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen feladat a lánybúcsúmon, de én egy egész kosárka cuccot kaptam: hajgumit, csatot, rágót, egy csokor friss petrezselymet, óvszert, meg még a fene se tudja. Nekem is el kellett adnom. Kicsit sem tetszett, és legnehezebben a hajgumik mentek el, az óvszereket azonnal elkapkodták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!