Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsún kotont árulni jó fej dolog vagy inkább felháborító?
Ismerősöm most mesélte hogy a kocsma teraszán ült, mikor odament hozzá egy csapat lány, és a menyasszony mondta neki hogy most van a lánybúcsúja, és kotont árulnak, hogy legyen pénzük inni. Jelképes összegért lehetett venni tőlük (nem fix árat kért, hanem annyit adtál amennyit akartál).
Ez jópofa dolog szerintetek, vagy inkább szégyenletes?
Ti megcsinálnátok a lánybúcsútokon?
"És a petrezselyem árulás mire jó? Ki veszi meg? Vagy ez is valami hagyomány?"
a petrezselyem árulás egy szólás volt, azokra a lányokra akiket a bálban nem kértek fel táncolni, így a mulatságban csak álldogáltak és nézelődtek - rájuk mondták régen hogy petrezselymet árul :)
a válaszolóék ebből a szólásból csináltak így egy szóviccet
Szerintem óvszert árulni már kissé közönséges, én nem örülnék neki, ha árulnom kéne, de akkor sem, ha nekem kínálnának.
Nyaranta sok lány-/legénybúcsús csapattal futok össze. A minap egy rózsaszín fátylas lány jött oda hozzánk, sütiket árult 20 Ft-ért. Vettünk is egyet tőle, meg írtam a pólójára. Ez aranyos volt szerintem, a sütiárulás. És finom is volt a muffin. :)
Máskor meg a vőlegény osztogatott szórólapokat, rajta volt, hogy sajnos őt már lekéstük, de kíván nekünk, lányoknak hasonló jópofa, intelligens, házias, gyerekszerető, lepedőakrobata stb. stb. pasit. :) Az is jópofa volt.
Szerintem meg lehet ezeket oldani úgy is, hogy ne legyenek közönségesek, de elcsépeltek sem.
Én nem nagyon bírom egyébként a lánybúcsúkat, én magamnak nem is szeretnék, ha eljutok odáig. De ezek a fentiek még egész aranyosak voltak.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!