Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért lefújnád az esküvőt? Hogy fogadnád? Ne mondjam el és reménykedjek, hogy nem derül ki?
Nincs mit szépíteni a dolgon, őszinte leszek.
18 évesen külföldre mentem és luxusprostituált voltam. Mellette egyetemre jártam és olyan életszínvonalon éltem ezáltal, amit amúgy sosem tudtam volna megteremteni. Nem arról van szó, hogy a szüleim szegények lennének, mert átlagosan éltünk (nyaranta 2 nyaralás, balatoni nyaraló, télen síelés, nagy családi ház, több autó, stb). De nekem több kellett.
Viszont ma már normális életem van és szeptemberben férjhez megyek. A párom nem tud a múltamról és most van egy kicsi esély arra, hogy kiderüljön...
De Ő és a családja vallásos és nem tudom, hogy erre mi lenne a véleménye. Félek, hogy esetleg így visszalépne.
Két élű dolog, elsőre azt javasoltam volna, hogy ne mond meg, ha kiderül akkor ne tagad de ne is beszélj róla addig, az is lehet, hogy nem derül ki.
Persze ebben meg van az esély, hogy azért akad majd ki, mert nem mondtad el.
Én személy szerint nem mondanám le de a kétség magját elültetnéd és mindig gondolkodnék, hogy hol szerezted a pluszpénzed (ha lenne), szóval tuti nem bíznék meg benned annyira utána.
Nem tudom ez mennyire szoros, mióta vagytok együtt. Mondjuk a barátodnak már rég tudnia kéne erről, nem most kéne, hogy kiderüljön.
A szülők lehet elleneznék a vallásosság miatt is és csalódnának benned, de ha a barátod szerelmes beléd, akkor ezt biztos el tudja fogadni, csak az fog neki rosszul esni, hogy ezt nem mondtad korábban.
Maximum ha nagyon szíven üti a dolog, akkor időt kér, de szerintem mond el te, még van egy kis idő szeptemberig.
Szerintem ez igenis átlagos, de nem ez a lényeg.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!