Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is megfigyelte, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megfigyelte, hogy a "csúnya" lányok korán házasodnak?

Figyelt kérdés

Nyílván mindig vannak kivételek stb. stb. de most arra vagyok kíváncsi, hogy más is tapasztalta-e ezt a jelenséget.

Már 3 volt gimis (lány) osztálytársam is megházasodott, még csak jövőre lesz az osztálytalálkozó. Mindegyik...nos szegények nem a legszebbek. És az első barátjukkal össze is álltak. Én ezt nem tudom mondjuk megérteni...na mindegy. Egyedi eset ez vagy akár általánosítható?

2018. júl. 4. 09:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt figyeltem meg, hogy aki alapból ronda, az nem feltétlenül csinál ilyet. Aki azért ronda, mert 18 évesen 40 évesnek néz ki a cigi, a pia miatt vagy mert vmi iszonyat putri háztartásban nő fel, és nem figyelnek oda az igényességre, az inkább. De az is inkább amiatt, mert vagy annyi idő alatt kiélte magát, vagy mert proli háztartásból proli mintát visz magával (első pasija felcsinálja, és akkor már illik megházasodni meg hótt buta, és 3 hónap járásra megtalálta az igazit).
2018. júl. 5. 12:16
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem van benne valami. A kislányom oviscsoportjában is azt látom, hogy egyáltalán nem a szépségkirálynők közül kerültek ki az anyukák. Mondjuk 28 anyukából van 5 szép nő, olyan 10 átlagos és 13 nagyon csúnya.
2018. júl. 6. 01:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, a kevésbé szép nők mentek férjhez először az osztályomban. Viszont elég boldog házasságuk és életük van. A nagyon szép és népszerű lányok közül, az egyik k.r va Spanyolországban, a másik gyorsan férjhez ment egy igazi alfahímhez aki konkrétan fél évet nem bírt ki úgy, hogy ne kúrt volna félre, szóval szerencsétlen lány már 25 éves korára elvált asszony lett, a harmadik pedig miután végigkúrta a gimit a kutyának nem kell most komoly kapcsolatra. Amúgy ismeretségi körben én inkább azt látom, hogy a kevésbé szép/átlagos lányok hamar megállapodnak, a nagyon szép, és ezáltal eltorzult személyiségű lányok pedig válogatnak 35 éves korukig, aztán amikor hirtelen rádöbbennek, hogy elszállt felettük az idő és már elhervadt a szépségük, akkor elkezdenek kapkodni, keríteni valakit akinek tudnak gyorsan szülni. Ebből jó házasság, boldog családi élet pedig nem nagyon szokott kisülni.
2018. júl. 6. 21:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező én magam is ezt vettem észre nem csak te.

Azok a lány ismeröseim mind náluk 10 ével idősebb pasit találtak olyanokat akik mind önbizalom hiányosak.

Sokszor a szép lányokrol írják milyen önzöek meg ilyenek közben én pont elenkezőleg vettem észre utolso.

Jobban mondva nem lehet ezt külsöhöz köttni utolso szép lányokbol is vannak prud szűz lányok és kevésbé szépekböl is az elenkezöjük

De a kérdező válaszárs vissza térve magam is ezt vettem észre és én is meg vagyok lepödve ,de legyenek boldogok.

2019. júl. 15. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!