Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a duci menyasszonyokról? Volt hogy arra gondoltatok egy esküvőm, hogy csúnya a menyasszony?
Volt. És nem azért, mert duci volt, hanem mert az alkatához egyáltalán nem illő ruhát választott, és a haj-smink sem éppen a legelőnyösebb választás volt.
Szerintem teltebben is nézhet ki gyönyörűen egy menyasszony, a ruhák között rengeteg van, ami kifejezetten jól áll duci nőkön, de sajnos az ízlés az nem adatik meg mindenkinek, ha meg jó barát esetleg segítő szándékkal mondana valamit, abból megfelelő IQ hiányában sértődés lesz.
Nem sok esküvőn voltam eddig, de amúgy egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy egy menyasszony szép lesz-e vagy csúnya.
Bizonyára a vőlegénynek tetszik - mégha nem is modellalkat.
A molett menyasszonyoknál csak az nem tetszik, ha próbálják kisebb ruhaszámba préselni magukat. Természetesen a véleményemet megtartom magamnak.
" Volt hogy arra gondoltatok egy esküvőm, hogy csúnya a menyasszony?"
Ohh de még mennyiszer. Tudom nem szép dolog, de elég sok esküvőn jártam már és a menyasszonyok egy jó részét nem találtam csinosnak, azaz inkább úgy fogalmaznék, hogy egy sima napon szebbek voltak mint ott a túl sok cicoma meg műanyagszerű abroncsos ruha miatt.
A duci menyasszonyokkal akkor szokott gond lenni, de nem az alkatának megfelelő ruhát választ és kötözött sonkának néz ki avagy a hatalmas abroncstól még egyszer akkorának. (Halkan hozzátenném, hogy nyilván ők azt hiszik az jól áll nekik avagy arra vártak egész életükben, így szívem nem lenne megmondani nekik, hogy nem jó, a lényeg, hogy boldogok legyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!