Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte, hogy a "csúnya" lányok korán házasodnak?
Nyílván mindig vannak kivételek stb. stb. de most arra vagyok kíváncsi, hogy más is tapasztalta-e ezt a jelenséget.
Már 3 volt gimis (lány) osztálytársam is megházasodott, még csak jövőre lesz az osztálytalálkozó. Mindegyik...nos szegények nem a legszebbek. És az első barátjukkal össze is álltak. Én ezt nem tudom mondjuk megérteni...na mindegy. Egyedi eset ez vagy akár általánosítható?
Attól, hogy nem a legszebbek, még nem kell “lecsúnyázni” õket.
Õszintén nekem alig van nõi ismerõsöm, akit csúnyának tartanék.
Ne haragudj, de ha a párjuk megkérte a kezüket, akkor nem csak ezek a "csúnya lányok" kötelezték el magukat gyorsan az első jelölttel, hanem ez a jelölt tartotta őket annyira, hogy feleségül vegye őket.
Nekem is az első kapcsolatom van, nem vagyok egy szép és népszerű lány. De úgy érzem, az igazi mellett vagyok, és vele szeretném leélni az életem. Biztosan tudom, hogy a barátom nem (csak) A külsőm miatt van velem, a személyiségem is vonzza annyira, hogy nem fog lelépni az első szebb lánnyal, aki az útjába kerül. És ez kölcsönös, engem is nagyon vonz a párom külseje és személyisége is.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a kérdésed eléggé irigykedésnek tűnik.
" dekoratív emberek legtöbbjének a házasság csak nyűg, mert ha válogathatnak, miért kössék le magukat - gondolják ők-"
Ezt azok hiszik, akik rondak es butak us.
#3 Vicces, hogy pont plasztikázott nõ példával tudsz jönni....
Senkire sem kell rávetnem magam, attól hogy valakit nem rondázok le, nem azt jelenti, hogy összejövök vele, lol.
Te mindenkire ráveted magad, akit kicsit is szépnek tartasz? Elég gáz.
Nem vettem ezt így észre, nálunk az 5. érettségi találkozóra sok lány férjhez ment, külsőtől függetlenül.
Egy nagyon dekoratív barátnőm viszont egyik rossz kapcsolatból tántorog a másikba. Jellemző, hogy a férfi részéről inkább csak nemi vágy van, vagy pont hogy annyira beleesik, hogy nem érdekli, ha nem illenek össze. Őt kizárólag a külseje miatt hajtják a pasik, és a belső értékeit észre se veszik. Sokan nem is veszik komolyan, nem hiszik el, hogy hűséges, élből elkönyvelik butának, aki minden eredményt a külsejènek köszönhet.
Elmúlt 30, szeretne családot, és hiába talál 2 perc alatt pasit, ha nem veszik komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!