Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hogy tetszett Meghan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy tetszett Meghan Markle menyasszonyi ruhája?

Figyelt kérdés

Nem akartam, de egyszerűen nem tudtam nem feltenni ezt a kérdést.

Nekem nagyon tetszett, de van olyan fiatal lány ismerősöm, aki szerint nagyon puritán volt.

Szerintetek?

(Nem kötözködős fórumot szeretnék, szóval a "nem mindegy neked?" és hasonlókat kérem, hanyagoljuk.

2018. máj. 22. 15:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Igazság szerint én ilyen ruhát képzeltem el hozzá, pont ugyanilyet. Ez illett hozzá, egyszerű, letisztult, időtálló ruha volt, de mégis különlegesnek hatott.

Ehhez az esküvőhöz illett is, hiszen ez nem volt olyan kötött, merev, mint Vilmos és Katalin esküvője, akik ugye a leendő királyi pár lesznek majd idővel.

Ez az esküvő nekem bensőségesebb, családiasabb, lazább volt, ehhez pedig ez a ruha is illett, valamint Meghanhoz és a személyiségéhez/stílusához is.

2018. máj. 23. 12:35
 22/26 anonim ***** válasza:
33%

közel 40 millió forintot, amennyibe került, biztosan nem ért meg.

semmi extra, se a ruha, se a csaj.

2018. máj. 23. 13:44
 23/26 anonim ***** válasza:
30%
szerintem nem illett vona fehér ruhát, nagy szűzies fátyollal felvennie, merthogy már ez a 2. házassága, a szín és a fátyol mégiscsak szimbolizál valamit, ami meghanra már rég nem illik.
2018. máj. 23. 13:46
 24/26 anonim ***** válasza:
65%
Olyan semmilyen volt. Ahogy a sminkje és a haja is. Ez a nő egy átlag hétköznapon is jobban szokott kinézni, nemhogy rendezvényeken.
2018. máj. 23. 17:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem rossz, az egyszerűsége okés, a karmegoldás szerintem nagyon ratyi :)
2018. máj. 24. 14:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett, jól állt neki ez a modern stílus. Viszont szerintem egy számmal nagyobb volt, amit nem is értek.

A haja viszont nem tetszett, hogy elszabadult egy tincs és azt baszkurázta végig. Azért egy királyi esküvőn erre figyelhettek volna.

2018. máj. 30. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!