Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Drága ez menyasszonyi frizurának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága ez menyasszonyi frizurának?

Figyelt kérdés
Budapestről vidékre leutazó fodrász esetén csak a menyasszonyi frizura 20.000 ft (+ úti költség).

2018. máj. 20. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem drága,amennyiben nagyon profi fodrászról van szó és különleges a frizura amit kértél. Szalagavatós kontyot is 8-12000 között szoktak vállalni.

Barátnőmnek vidéken 13 000 volt a menyasszonyi frizurája.

2018. máj. 20. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Röviden: egyáltalán nem drága.

Hosszabban: ha most én azt írom, hogy drága akkor keresel mást, csak mert én azt mondtam, hogy drága? Kinéztél egy szolgáltatót és nála egy szolgáltatást, nyilván nem véletlenszerűen, hanem okkal választottad pont Őt, tehát nyilván arra a szolgáltatásra vágysz amit Ő ad. Kit érdekel, hogy mások szerint drága-e?

2018. máj. 21. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem drága (és még örülj, hogy találtál fodrász, ez komoly). Agglomerációban lakom, amit itt p!csáskodnak a fodrászok, az nem vicces.

Jó az ár, hidd el.

2018. máj. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!