Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tapasztalatokat várok hercegnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatokat várok hercegnős, nagy abroncsos ruha viseléséhez! Mire figyeljek, elkerülhető bakik stb?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 22. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

1. paragrafus

Ne hívd hercegnősnek.

2018. ápr. 22. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Ne viselj hercegnős, habos-babos, nagy abroncsos ruhát, se kesztyűt, se tiarát, se koronát. Ciki! Nagyon! Nem is divat, most az egyszerű megy!
2018. ápr. 22. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nekem abroncsos "hercegnős" típusú volt, és gyönyörű volt, nem érdekelt a divat. Téged se érdekeljen, olyan ruhát húzz fel, ami neked tetszik.

Tudnivalókat elmondják a szalonban- arra vigyázz, hogy amikor próbálni mész, akkor TÉNYLEG az a cipő legyen rajtad, ami a nagy napon is lesz, mert ahhoz igazítják az alját, nehogy rálépj esetleg vagy felbukj benne. Egyébként meg minden jön magától- leülni, felállni, lépcsőzni, táncolni mind kézenfekvő, hogyan kell, de bármi aggodalmad van, a szalon vagy a varrónő minden információt elmond. Semmivel sem trükkösebb- szerintem-, mint egy egyszerűbb fazon.

2018. ápr. 22. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért abroncsos és abroncsos között is van különbség.

Mondjuk a nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek első felében kb. olyan abroncsok voltak, hogy a vőlegény már nem fért el a menyasszony mellett.

Most ahogy néztem, szolidabbak az abroncsok jóval.

2018. ápr. 22. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy mi a divat? Én olyan ruhát szeretnék, amiben tényleg jól érzem magam, és ha majd 20 év múlva visszanézem a képeket, akkor is elégedett legyek, mert az én ízlésemnek megfelelő. Vagy inkább fanyalogjak, hogy "muszáj volt" ez a ruha, mert 2018-ban valaki kitalálta, hogy ez a "divat".

Kérdésre válaszolva: arra figyelj, hogy tudd viselni. A ruha próbájára abba a cipőbe menj, ami lesz rajtad, hogy nehogy hosszú legyen vagy a bokád fölött lifegjen az alja. Kocsiba beülésnél vigyázz, mert az egész abroncs feljön a fejedig... :))

2018. ápr. 22. 21:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne divat nem lenne tele a ruhaszalonok ilyen típusú ruhákkal. Illetve ismerősi körbe tavaly mindenkin ilyen ruha volt.Hasznos válaszokat köszönöm! Még várok továbbiakat :)
2018. ápr. 23. 06:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, amit már írtak, hogy a végleges cipődet vidd majd magaddal.

A szalonban meg fogják mutatni, hogy hogyan tudsz benne leülni, felállni, WC-re menni stb. Legyen az estén 1, inkább 2 személy, aki bármikor segít neked, ha majd WC-re kell menj, mert vannak ruhák, amikből teljesen ki kell bújni hozzá, másikat elég csak oldalt tartani, mindenesetre, a legtöbbnél nehéz egyedül megoldani, különösen, hogy az ember azért nem mindennap ilyenben szaladgál, nem szokja meg.

Jó, ha a szalonba ez a személy is elmegy veled, hogy megtanulja, mire figyeljen.

Nekem csak egy fehér ruhám volt, de ismerősnél láttam olyan megoldást, hogy az esküvőn, a vacsora alatt egy pazar nagy ruha volt rajta, aztán tánchoz egy hasonló szabású, de jóval egyszerűbb, könnyebben kezelhető (aztán persze később a menyecskeruha is).

És ne hallgass azokra, akik szerint ilyen vagy olyan ruhát kellene vegyél :) Olyat vegyél, amit ha felhúzol, elkezdesz benne önkéntelenül táncikálni, illegetni magadat a tükör előtt :) Sok próbát végigcsináltam (másokkal), ez szinte mindig biztos jel volt, szinte elkezd élni az emberen az a ruha, ami neki való. Adj esélyt olyannak is, amit elsőre talán fel sem vennél, egy próbától semmi kötelezettséged nincs, viszont sok olyat láttam, akinél felhúzva egyszercsak "átalakult" a ruha :)

Sok-sok örömöt :)

2018. ápr. 23. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
+Minden ruhához: A melltartót is vidd magaddal a próbára
2018. ápr. 24. 17:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. ápr. 24. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, kényelmesen tudsz-e benne ülni. Sokáig. Az enyémben nem lehetett és ez persze a templomban derült ki, ájulás lett a vége...
2018. ápr. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!