Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatokat várok hercegnős, nagy abroncsos ruha viseléséhez! Mire figyeljek, elkerülhető bakik stb?
1. paragrafus
Ne hívd hercegnősnek.
Nekem abroncsos "hercegnős" típusú volt, és gyönyörű volt, nem érdekelt a divat. Téged se érdekeljen, olyan ruhát húzz fel, ami neked tetszik.
Tudnivalókat elmondják a szalonban- arra vigyázz, hogy amikor próbálni mész, akkor TÉNYLEG az a cipő legyen rajtad, ami a nagy napon is lesz, mert ahhoz igazítják az alját, nehogy rálépj esetleg vagy felbukj benne. Egyébként meg minden jön magától- leülni, felállni, lépcsőzni, táncolni mind kézenfekvő, hogyan kell, de bármi aggodalmad van, a szalon vagy a varrónő minden információt elmond. Semmivel sem trükkösebb- szerintem-, mint egy egyszerűbb fazon.
Azért abroncsos és abroncsos között is van különbség.
Mondjuk a nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek első felében kb. olyan abroncsok voltak, hogy a vőlegény már nem fért el a menyasszony mellett.
Most ahogy néztem, szolidabbak az abroncsok jóval.
Kit érdekel, hogy mi a divat? Én olyan ruhát szeretnék, amiben tényleg jól érzem magam, és ha majd 20 év múlva visszanézem a képeket, akkor is elégedett legyek, mert az én ízlésemnek megfelelő. Vagy inkább fanyalogjak, hogy "muszáj volt" ez a ruha, mert 2018-ban valaki kitalálta, hogy ez a "divat".
Kérdésre válaszolva: arra figyelj, hogy tudd viselni. A ruha próbájára abba a cipőbe menj, ami lesz rajtad, hogy nehogy hosszú legyen vagy a bokád fölött lifegjen az alja. Kocsiba beülésnél vigyázz, mert az egész abroncs feljön a fejedig... :))
Egyrészt, amit már írtak, hogy a végleges cipődet vidd majd magaddal.
A szalonban meg fogják mutatni, hogy hogyan tudsz benne leülni, felállni, WC-re menni stb. Legyen az estén 1, inkább 2 személy, aki bármikor segít neked, ha majd WC-re kell menj, mert vannak ruhák, amikből teljesen ki kell bújni hozzá, másikat elég csak oldalt tartani, mindenesetre, a legtöbbnél nehéz egyedül megoldani, különösen, hogy az ember azért nem mindennap ilyenben szaladgál, nem szokja meg.
Jó, ha a szalonba ez a személy is elmegy veled, hogy megtanulja, mire figyeljen.
Nekem csak egy fehér ruhám volt, de ismerősnél láttam olyan megoldást, hogy az esküvőn, a vacsora alatt egy pazar nagy ruha volt rajta, aztán tánchoz egy hasonló szabású, de jóval egyszerűbb, könnyebben kezelhető (aztán persze később a menyecskeruha is).
És ne hallgass azokra, akik szerint ilyen vagy olyan ruhát kellene vegyél :) Olyat vegyél, amit ha felhúzol, elkezdesz benne önkéntelenül táncikálni, illegetni magadat a tükör előtt :) Sok próbát végigcsináltam (másokkal), ez szinte mindig biztos jel volt, szinte elkezd élni az emberen az a ruha, ami neki való. Adj esélyt olyannak is, amit elsőre talán fel sem vennél, egy próbától semmi kötelezettséged nincs, viszont sok olyat láttam, akinél felhúzva egyszercsak "átalakult" a ruha :)
Sok-sok örömöt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!