Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyi frizurát hol szokták készíttetni otthon házhoz megy a fodrász vagy a szalonba menjen a menyasszony?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 20:23
1/7 anonim válasza:
a fodrász megy oda ahol a menyasszony készülősik, mivel a hajat lehet utoljára megcsinálni, hogy ne menjen tönkre amikor felveszed a ruhát.
2/7 anonim válasza:
A ruhát alulról kellett felvennem, és a házban levő üzletsoron volt a fodrász. Én mentem hozzá, és ott volt a kozmetikus is, aki sminkelt.
A menetrend ez volt: Reggel fürdés otthon, utána mentem a fodrászhoz, aki becsavarta a hajamat, amíg száradt, beültem a sminkbe, utána tűzte fel a hajamat a fodrász.
Hazamentem, felvettem a ruhát.
3/7 anonim válasza:
Ahogy akarod. Én elmentem a fodrászhoz és utána sminkeltem.
4/7 anonim válasza:
Nekem házhoz jött a fodrász és a sminkes is.
Először megcsinálták a sminkem, aztán a hajam. Utána öltöztem.
Ha még szalonba kellett volna menni, ráadásul 2 különböző helyre, semmire nem lett volna idő aznap
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. ápr. 15. 16:41
6/7 anonim válasza:
Házhoz jött a fodrász és a sminkes is, mellettem még pár koszorúslánynak és az anyukáknak is ők készítették el a sminket és a frizurát.
A fodrász hozott magával még 2 munkatársat pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!