Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lett az esküvői hajad, mint amilyet előre elterveztél, vagy pedig rábeszélt a fodrász egy másik frizurára?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 13:02
1/10 anonim válasza:
Én teljesen rábíztam magam a fodrászomra, nem is tudtam milyen jó kis frizurákat is ki lehet hozni egy rövid hajból:) Csak mert nekem az van, de nagyon csinosra megcsinált:)
2/10 anonim válasza:
Elterveztem, milyen lesz, de végül meggyőzött, hogy a leborotvált lila haj illene a legjobban az arcomhoz.
4/10 anonim válasza:
Nekem anya csavarta be a hajam, sosem járok fodrászhoz.
Olyan lett, mint amilyennek elképzeltem.
5/10 anonim válasza:
Valahol a kettő között,volt elképzelésem az alapján a fodrász csinált több próbafrizurát,és abból választottunk.
6/10 anonim válasza:
Én itt az interneten keresgéltem próbáltam magamat elképzelni benne de 100 hajat eltudtam volna magamnak képzelni, de olyan volt amit megálmodtam leengedett göndör derékig érő fejem tetején picit megtűzve. Szép volt nagyon :)
7/10 anonim válasza:
volt elképzelésem, de még a próbafrizuráról is lebeszélt és nem bántam meg, nagyon jó lett :)
8/10 anonim válasza:
Olyan lett, amilyet elterveztünk.
9/10 anonim válasza:
Én vittem pár képet, de mivel fenékig érő hajam van, csak ötletnek voltak jók, hogy kb. milyen stílus tetszik. A végeredmény nagyon szép lett: le is volt engedve meg nem is, fel is volt tűzve meg is, és fonás is volt benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!