Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy mondhatni az utolsó pillanatban lemondta a fodrász vagy sminkes, vagy valaki a dologkat?
Figyelt kérdés
Mit tettek ebben a helyzetben?2012. jún. 21. 13:37
1/4 anonim válasza:
Nekünk a fodrász előtte nap korházba került.
De nagyon rendes volt,férje végighivta az összes kuncsaftot,hogy mi van,és kolléganője ugyanolyan szépen megcsinálta (emlékezett rám próbafrizuracsináláskorról,ő is dolgozott épp)
2/4 anonim válasza:
Igen, tesóm fodrásza.
Csüt. hajnalban hívott a hugom (szombaton volt utána az esküvő), hogy kérjem meg az én fordászomat. Szerencsére el tudta vállani, nagyon szép lett.
3/4 anonim válasza:
Az egyik barátnőm fodrásza előtte lévő nap lemondta, végül egy barátnője rakta kontyba a haját.
Nekem próbasmink és -frizurát mondtak le egy nap, mert mindketten betegek lettek.
4/4 anonim válasza:
Az enyém 3 nappal az esküvő előtt lábát törte. Szerencsére megoldottuk másik fodrász nélkül. Rövid hajam van, amibe egy virágdíszt applikált volna. Vettem helyette nagyon gyorsan egy kis diadémot, azt bele tudta anyám is illeszteni a hajamba és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!