Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszett Meghan Markle menyasszonyi ruhája?
Nem akartam, de egyszerűen nem tudtam nem feltenni ezt a kérdést.
Nekem nagyon tetszett, de van olyan fiatal lány ismerősöm, aki szerint nagyon puritán volt.
Szerintetek?
(Nem kötözködős fórumot szeretnék, szóval a "nem mindegy neked?" és hasonlókat kérem, hanyagoljuk.
Szerintem tökéletes volt a ruha, a fátyol és a sminkje is.
A haját ellenben stabilabban rögzíthették volna, látszott, hogy zavarja az az elszabadult tincs.
A fejedelmi kivitelezésű (és áru)tiara mellé pont nem hiányzott semmiféle csipke vagy egyéb sallang.
Nekem is túl egyszerű, a fátyol meg így kicsit olyan hatást keltett, mintha ezt az egyszerűséget akarná túlkompenzálni. Elegancia tekintetében nyomába sem ér Kate Middleton manyasszonyi ruhájának.
Ettől persze a menyasszony szép volt, nekem a sminkje és a haja is tetszett, de én biztos nem ilyen ruhában mentem volna feleségül egy herceghez.
Unalmas és rosszul is szabott, én simán azt hittem, hogy kismama.
Viszont olyan szép nő, hogy ez se tudja elrontani.
Kate ruhája gyönyörű volt és elegáns, de Megan szebb nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!