Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hogy tetszett Meghan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy tetszett Meghan Markle menyasszonyi ruhája?

Figyelt kérdés

Nem akartam, de egyszerűen nem tudtam nem feltenni ezt a kérdést.

Nekem nagyon tetszett, de van olyan fiatal lány ismerősöm, aki szerint nagyon puritán volt.

Szerintetek?

(Nem kötözködős fórumot szeretnék, szóval a "nem mindegy neked?" és hasonlókat kérem, hanyagoljuk.

2018. máj. 22. 15:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szép, olyan kis egyszerű.
2018. máj. 22. 15:25
 2/26 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon béna volt. Semmi díszítés.
2018. máj. 22. 15:28
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is túl egyszerű, túl konzervatív.

A valódi szép, a mosolya és nem a ruhája volt rajta.

2018. máj. 22. 15:30
 4/26 anonim ***** válasza:
94%

1-es, én is így gondolom:)

De pont, mint Kérdező írta, nekem van egy unokahúgom, (maga is menyasszony, és szép, szolid ruhát varratott ő is), de azt mondta a lányka, ez a ruha már túl egyszerű szerinte.

Szerintem pedig így elegáns, ahogy van. A fátyol pont elég díszítőelem volt szerintem.

Abroncs sem volt, ahogy láttam.

De ez a Meghan annyira dekoratív már önmagában is, hogy most el sem tudnék képzelni rá egy csipke ruhát pl.

2018. máj. 22. 15:31
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sem tetszett. Túl egyszerű. Olyan tekintetben viszont nagyon ötletes, hogy mivel a ruha snassz, így a fátyol és az ara arca sokkal hangsúlyosabb volt.
2018. máj. 22. 15:37
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
Előbb vennék fel ilyen minimalista, letisztult, egyszerű ruhát, mint egy csicsás csipkés valamit. Bár Kate Middleton ruhája is szép volt, az még pont nem giccs kategória :)
2018. máj. 22. 15:39
 7/26 anonim ***** válasza:
70%

Ezen a nőn valahogy gyönyörű volt az összhatás, de pl. magamnak, életem (remélhetőleg) egyetlen menyasszonyi ruhájának nem választanám.

Szerintem a legtöbb nőnek kell rá valami csicsa azért.

2018. máj. 22. 15:41
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tetszett, és szerintem jól is állt neki. Kimondottan szeretem az ilyen letisztult dolgokat, csicsa nélkül.
2018. máj. 22. 15:48
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon szép volt, az egyszerűségben rejlik a varázsa. Egyébként szerintem az összehatás nem volt puritán, hisz ott volt a fátyol, a tiara...

Gondolom cél volt, hogy ne öltözze túl Kate-et (hiszen ő a leendő király felesége, míg Harry csak 6. az öröklési rendben), ezért volt kevésbé díszes a ruha, mint anno az övé.

2018. máj. 22. 15:48
 10/26 anonim ***** válasza:
58%
Az egyszerusegevel nem volt gond. Azzal volt a gond, hogy rosszul volt megszabva, rossz volt az anyag valasztas, es ezaltal egy vekony nobol kozel ducit csinalt, akin gyurodott a vastag ormotlan anyagu ruha.
2018. máj. 22. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!