Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszett Meghan Markle menyasszonyi ruhája?
Nem akartam, de egyszerűen nem tudtam nem feltenni ezt a kérdést.
Nekem nagyon tetszett, de van olyan fiatal lány ismerősöm, aki szerint nagyon puritán volt.
Szerintetek?
(Nem kötözködős fórumot szeretnék, szóval a "nem mindegy neked?" és hasonlókat kérem, hanyagoljuk.
Szerintem is túl egyszerű, túl konzervatív.
A valódi szép, a mosolya és nem a ruhája volt rajta.
1-es, én is így gondolom:)
De pont, mint Kérdező írta, nekem van egy unokahúgom, (maga is menyasszony, és szép, szolid ruhát varratott ő is), de azt mondta a lányka, ez a ruha már túl egyszerű szerinte.
Szerintem pedig így elegáns, ahogy van. A fátyol pont elég díszítőelem volt szerintem.
Abroncs sem volt, ahogy láttam.
De ez a Meghan annyira dekoratív már önmagában is, hogy most el sem tudnék képzelni rá egy csipke ruhát pl.
Ezen a nőn valahogy gyönyörű volt az összhatás, de pl. magamnak, életem (remélhetőleg) egyetlen menyasszonyi ruhájának nem választanám.
Szerintem a legtöbb nőnek kell rá valami csicsa azért.
Nagyon szép volt, az egyszerűségben rejlik a varázsa. Egyébként szerintem az összehatás nem volt puritán, hisz ott volt a fátyol, a tiara...
Gondolom cél volt, hogy ne öltözze túl Kate-et (hiszen ő a leendő király felesége, míg Harry csak 6. az öröklési rendben), ezért volt kevésbé díszes a ruha, mint anno az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!