Kedves otthon levő Anyukák, Kismamák! Gondolom elég sokan néztük. Hogy tetszett tegnap Kate menyasszonyi ruhája?
Pont a bevonulását láttam, meg később a csókot az erkélyen.
Szerintem mindketten nagyon szépek, a ruha is gyönyörű volt, én remélem, hogy boldogok lesznek!!!! Vilmos sokkal különb pasi az apjánál, úgyhogy van rá esély :)
Hát Kate határozottan nagyon szép volt,de a ruha lehetett volna szerintem egy kicsit "hercegnősebb".Nekem az túl egyszerű volt....
Vilmos szerencsés,hogy egy ilyen csinos lányt fogott magának :)
Hát azt megértem, hogy a kifinomult Grace Kelly- féle menyasszonyi ruhát szerették volna megjeleníteni (szinte kisértetiesen hasonló hozzá), de én valahogy kicsit előnyösebbre terveztem volna a tervezők helyében. Annyi pénzért... Az a mellrész nekem nagyon nem jött be. Sokkal jobban tetszett a huga ruhája!
A herceg meg szőke!:) Régebben szerintem tök helyes volt, de valahogy nagyon megváltozott a karaktere a kopaszodással, de ettől még lehetnek nagyon boldogok! Remélhetőleg nem ismétli a sors saját magát, és sokkal kiegyensúlyozottabb, erősebb lesz, mint Dianaék házassága!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!