Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kölcsönzöm a menyasszonyi ruhámat. Mennyiért szabják át? Ha otthon készitem el a sminkemet meg a frizurámat az jó?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 14:46
1/8 anonim válasza:
A kölcsönzési díjban benne van, hogy rádigazítják a ruhát. Legalábbis nálunk. Teljesen jó az otthoni frizura vagy smink. A sminket csináld erősebbre a fotó miatt, a frizurádat meg esetleg dobd fel vmi jó ötlettel.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg ingyen szabják rád, bizonyos határokon belül persze (mert azért kölcsönző nem varroda). A frizurád, sminked ne csináld magad, hacsaknem egy kis esküvő, kis társassággal. Nekem a barátnőm akarta csinálni, de udvariasan visszautasítottam. Mégis csak az az "igazi", amit egy fodrász/kozmetikus csinál. Nem is bomlott szét a hajam, meg tűnt el rólam a smink fél óra alatt...
3/8 A kérdező kommentje:
Hát a sminkemet lehet,h inkább "profival"csináltatom
derékig érö hajam van...arra gondoltam ,h hajsütő vassal be göndöritem, h szép legyen....de lehet h a végén fodrászra bizom a dolgot
2010. júl. 16. 15:05
4/8 anonim válasza:
én azt mondom, hogy ne a fodrászon és a sminkesen spórolj. ez egy fontos nap, ami megismételhetetlen (jobb esetben csak egyszer mész férjhez). jobb ha a profi szépen megcsinálja a hajad is meg a sminket is. azért más egy esküvői smink mint egy hétköznapi, ha tényleg jól megcsinálják nagyon szép és tartósabb is. a hajra is ez vonatkozik. szerintem ne te csináld.
5/8 anonim válasza:
A ruhaigazítás nem kerül plusz pénzbe, benne van az árban. Szerintem se a fodrászon és a sminkesen spórolj, ez a te napod. Én gyakorlott sminkelő vagyok, de egy profi ezért sokkal szebbet csinált belőlem, mint amit én tudtam volna! Sok mindenen lehet spórolni, én pl. kölcsönkértem a cipőt, mert többet úgysem veszem fel, spóroltunk a virágon, sok mindenen. Ne a szépségeden spórolj! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Oké:)azt hiszem tényleg profi kezekre bizom magam:)
2010. júl. 16. 17:16
7/8 anonim válasza:
A többi kiadáshoz képest a smink meg a haj nem tétel ha egy átlagos helyre mész.
A kölcsönzőben meg pontosan rádigazítják, olyat nem is mutatnak amit nem tudnak pont rádszabni.
8/8 anonim válasza:
Én szerintem lehet úgy oldom meg, hogy profi barátra bízom magam az egyik fodrász a másik meg istenien ért a sminkekhez. :D olcsó, megbízható s késöbb én is meghálálom valamivel azért ha pénzt nem fogadna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!