Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegasban szeretnénk esküvőt, tudnátok írni tapasztalatokat, vagy tudnátok segíteni?
#1 Omg, ha valaki meg helyi, magyar intézmènyekrõl kérdez itt, akkor neki is ennyi a válaszod, hogy “tanulj magyar nyelvet és nézz utána”?
Jól van, elhiszem, hogy nem bõvelkednek itt azok, akik hasznos válasszal tudnak szolgálni, de attól még kérdezni lehet, aztán ha akad valaki, akkor válaszol, ha meg nem, akkor nem kell erõltetni.
Komolyan nem értem miért tenne fel valaki kamuból egy ilyen kérdést, de rágódjatok rajta nyugodtan.. :D
Miért akarunk Vegasba házasodni? Mert az biztos maradandó emlék lesz, nem kell elhívnunk senkit, nem lesz sértődés a családba, hogy valaki nem lett meghívva, mellesleg nagy Elvis fan vagyok, miért ne vágyhatnánk egy ilyen esküvőre? Már maga a feelingje nagy. Nem akarunk milliókat eltapsolni az esküvőre, de az se akarjuk hogy mindenen spóroljunk, csak jól akarunk kijönni belőle, ennyi...Négyen mennénk csak, mi és 2 tanú. Lehetőleg csak 1 napot maradnánk ott. Ezért is tettem fel a kérdést hogy kell-e több idő a papírok miatt vagy gyorsan megy ott az ügyintèzés? Ezért elsősorban ez a kérdés azokhoz szólt akiknek van némi tapasztalatuk ezzel kapcsolatban és nem azoknak akik csak azért válaszolnak mert unatkoznak. Akik megértették a kérdést és normálisan válaszoltak azoknak köszönöm az információt!
"Lehetőleg csak 1 napot maradnánk ott."
ha-ha meg he-he
hol élsz te, hogy azt hiszed, 1 nap alatt ez lezavarható?
1 repjegy ára LV-ba BP.-ről: 287 234 HUF
szorozzuk meg 4-el: 1 148936 HUF
már maga az odaút kb. 12 órás, biztos megjárható egyetlen nap alatt.
Ha már oda mentek, érdemes rászánni a pénzt és maradni pár napot várost nézni, pihenni. Nem értem, 1 éjszakára mi értelme. Egy nagy rohanás lenne az egész, és ha annyi időtök sincs hogy megnézzétek Vegast, akkor ennyi erővel bárhol csinálhatnátok. Én értem a célt, tényleg nagyon emlékezetessé lehetne tenni az esküvőt egy ilyen úttal, de szerintem nem éri meg millió feletti összeget kiadni huszon óra repülésért, mikor másnap jöhettek is vissza.
Egy ilyen hosszú út akkor is lefárasztja az embert, ha csak ül a repülőn. Aztán eljut a hotelig, gyorsan lepakol, kialvatlanul rohan esküvőzni, aztán a nap többi részét át is alussza, mert annyira kimerítő volt az út és el kell érni a repülőt. Nem beszélve a 9 órás időeltolódásról.
Ha már különleges esküvőt akartok, és van rá pénz is, mindenképp szánjatok rá egy kicsit többet, mert utólag nagyon fogjátok bánni. Persze így is lehet emlékezetes az esküvő, ahogy leírtad. Csak így évek múlva is arra fogtok emlékezni, hogy mennyire nem tudtátok élvezni a fáradtság, stressz, kapkodás miatt.
1 napra minek odamenni?
ha odamész min 2 hét! ülsz 12-15 órát a gépen és egy napot alszol ott?
amúgy van magyar oldal aki segít szervezni, a tájékoztatásuk pedig ingyenes, mi is beszéltünk velünk!
Azt tudod ugye, hogy a Vegasbe kötött házasságok másutt nem érvényesek sehol?
Pont azrt hozták ezt a döntést, mert sokan házasokdtak akár részegen, hirtelen hozott döntéssel, "brahiból", "ha már itt vayunk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!