Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegasban szeretnénk esküvőt, tudnátok írni tapasztalatokat, vagy tudnátok segíteni?
hát akkor meg lehet esküdni a nyóckerbe is, vegas erről szól, az extravagáns esküvőkről, amikért elkérik a pénzt.
próbáld magadnak megindokolni, miért vegasban akarsz esküdni, és ha tényleg ott akarsz, akkor miért nem fogadod el az ottani játékszabályokat.
spórolni nem egy vegasi esküvőn fogsz tudni, apám.
ha meg csak azért csináljátok, h. felvághassatok ezzel mások előtt, szintén nem éri meg.
ha nincs különösebb kötődésetek az amerikai kultúrához és az angol nyelvhez, akkor nem is értem....
mire lennék irigy?
hogy egy vagon pénzt otthagynak valami puccos helyen?
örülök, hogy ilyen kiadásaim nem lesznek, mert sosem tervezek házasodni.
a pénzemet pedig értelmesebb dolgokra költöm.
Irigy vagyok egy kamu kérdésre.
Akinek van pénze erre, nem itt néz utána, illetve nem itt vág fel a gyakori elmebeteg femináciainak meg szúzfiuinak az esküvőjével.
"Akinek van pénze erre, nem itt néz utána..."
pontosan!
nekem is ez a gyanús!
képzeljétek már magatokat a helyébe: jól tudtok (állítólag) angolul, és van elég dohányotok erre a mókára.
és akkor a gyakorin akarjátok megtudni ennek a menetét?
egy ilyen szempontból ellenőrizhetetlen, megbízhatatlan site-on, ahol bárki bármit mondhat?!
és erre alapozva nekivágnátok Amerikának?
naaa, neee!!
# 18
Iligy! Végre valaki tud gondolkodni :D
Tud gondolkodni?
Ti ketten hisztiztétek végig a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!