Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van még ilyen "gyors-esküvő", mint Las Vegasban?
Figyelt kérdés
Tudtok még valahol? Lehetőleg nem túl távol :)2014. márc. 4. 19:50
1/10 anonim válasza:
Nincs ilyen 30 nappal előre kell jelentkezni időpontot kérni.
2/10 anonim válasza:
másutt nincs ilyen..
ugye Nevadában is kell előzetes regisztráció, de nincs 30 napos várakozási idő..(60 dolllárba kerül)
másutt nincs ennyire laza szabály a házasságköttésre... régi időkben Skóciában Gretna Green volt ilyen, de már kb 150 éve nem..
USA-ban Maryland és Reno is hasonló volt (azt hiszem Reno még mindig ilyen, ugyanúgy Nevada államban van mint LAs Vegas
3/10 anonim válasza:
Pont azért ilyen híres, mert sehol máshol nincs ilyenre lehetőség.
4/10 anonim válasza:
Atlantában, az közelebb van :), ott csak pár óra, amíg kiadják a házassági licenszet a bíróságon, Las Vegasban 1 nap.
5/10 anonim válasza:
Magyarországon is lehet 1-2 napos átfutási idővel, ha külön kérelmezitek, és jó indokotok van rá (pl. külföldi lakhatás). Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ezt nem lehet, elmondom, hogy mi így házasodunk, leglálisan, önkormányzati hivatalban. Igaz, csak kéttanúsan.
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy ehhez viszont tényleg nyomós indok kell, ha ilyen nincs, akkor valóban 30 nap a minimum, amit várni kell. Nekünk is csak azért lesz így, mert máshogy nem tudtuk megoldani.
7/10 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy miért fontos, hogy gyors legyen?
8/10 anonim válasza:
Nekünk egy olyan indokkal, hogy "a templomban mostanra kaptunk időpontot" elengedték a 30 napot és csak 1 hetet kellett várni. Nem volt különnösebb gond belőle.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem fontos, csak most kértem meg a barátnőm kezét és ő azt mondta, hogy nem szeretne nagy esküvőt. Két tanú és mi. Erre felvetette hülyeségből ezt az Elvises témát, gondoltam, egy próbát megér :D
2014. márc. 12. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!