Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegasban szeretnénk esküvőt, tudnátok írni tapasztalatokat, vagy tudnátok segíteni?
ahhoz minimum egy nagyon jó angoltudás kell, és nem a gyakorin fogod tudni kideríteni, hanem a nagyon jó angoltudással rákeresel Las Vegas-ban hogyan zajlik egy házasságkötés, felveszed a kapcsoltot az ottnaiakkal, és regisztráltok.
de gondolom,nincs nyelvtudásod, csak egy felhajtás lenne ez, hogy elmondhasd, ott házasodtatok.
Ja, valszed a gyk-n kérdezed ezt meg, álmodozó kislány. A gyors esküvőt honosítani kell, bármelyik gyors esküvőt bonyolító cégnek a honlapját megkeresed, és minden le van írva.
Ha ennyi sem megy, akkor hanyagold.
Ha rendes esküvőt szeretnél, annyi pénzed úgy sincs. Meg amúgy is full kamu a kérdés.
Kedves 2-ik válaszadó!
Nem vagyok álmodozó kislány, hanem egy céltudatos férfi! Nyilván tisztába vagyok vele hogy honosítani kell és nem olyan egyszerű mint a filmekbe, ezért vagyok kiváncsi tapasztalotokra, akik már házasodtak ott. Nem vagyok szűklátókörű, nem csak itt nézek utána a dolgoknak, hanem máshol is. Többek közt itt találtam egy korábbi kérdésnél egy nagyon hasznos segitséget aki leírta hogy mi a menete és náluk hogy működött, de a bejegyzés közel 4 éves, lehet változott azóta valami. Ha nem tudsz semmmi érdemlegeset hozzáfűzni akkor kérlek keress más kérdést ahová tudsz irogatni. Köszönöm!
Erről az jutott eszembe, hogy az egyik ismerősöm szintén ott akar (ja, ők nagyon pénzesek), bár nem nézem ki belőlük azt, hogy ők írták ki a kérdést, vagy azt hogy gyakoriznának.
Nem tudom, hogy miért írna ki bárki is kamukérdést, mire jó az, de végülis ha nincs itt senkinek sem tapasztalata, akkor nem muszáj válaszolni.:))
akkor kedves céltudatos (angolból nyilván perfekt) férfi,
vedd fel a kapcsolatot Amerikával, ők erre a kérdésre is fognak tudni biztosan válaszolni.
Nem tudom, miért kell ellenségeskedni és személyeskedni a kérdezővel (pl. hogy úgysincs annyi pénze).
Honnan tudjátok?
Nekünk csak a nászút lesz 2M. Pl. ha Vegasban akarnánk házasodni, ennyiből már gondolom, kijönne. Nem olyan elrugaszkodott ez egyáltalán.
Igen, különböző emberek élnek különböző életnívón, nincs ebben semmi különös.
A gyakori pedig azért van, hogy kérdezzen az ember.
Angolul kitűnően tudni sem nagy cucc, tényleg nem értem ezt a buta hozzáállást, ami ebben a topicban megy.
mert nem nehéz összerakni a képet.
ha valaki olyan anyagi szinten van, és olyan nagyon jól beszél angolul, akkor nem szorul egy anonim fórumra, mert van elég esze, kapcsolati és kuulturális tőkéje máshol pontos, precíz válaszhoz jutni.
én vegasi kapcsolatokat keresnék, az illetékesektől érdeklődnék, plusz magyar anyakönyvvezetővel, családjogásszal beszélnék a honosításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!