Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fontosnak tartjátok az esküvőt?
Szerintetek fontos az esküvő, házasság?? Indokkal válaszoljatok .
Sok embertől főleg pasiktól hallottam azt hogy szerintük nem fontos es már nem divat..
Viszont szerintem sok nőnek az az álma hogy az élete szerelmével összeházasodjon és szép ruhában az oltár elé álljon élete egyik legcsodálatosabb napján. Vagy ez már "lejárt lemez"?
Esküvöt habos-babos ruhában nem, de a házasságiz igencsak.
Miért?
- macera az apaságival szarakodni ha jön a gyerek (unokatesomék épp eleget szorakoztak vele)
- elöfordult hogy akkor még "csak" kedvesem korházba került és nem.mehettem be hozzá, mert nem vagyok senkije - vicces, mivel 1000km-re élünk, én vagyok az egyetlen, akire számithat(na)
- plusz a Bewilligung miatt sem árt (házastársak azonosat kapnak, tehát ha pl. elöbb megszerzem a C-t, ö automatikusan megkapja utánam és viszont, ha vmelyikünk elveszti a munkáját, nem kiszolgáltatott)
Igen, mindketten fontosnak tartottuk, a férjem is, és én is, de nem úgy, ahogy te gondolod. A legfontosabb az volt, hogy törvényesen is egymás hozzátartozói legyünk.
Engem soha a büdös életben nem érdekelt a divat, a férjemet pláne nem. Van saját stílusom, egyéniségem, nem akartam másokat majmolni, sosem álltam be a birkák közé a sorba, hogy na most épp ez a trendi, és azt kellene követni. Én nem ilyen vagyok. Se a szaloncukor ruha, se a puccparádé nem izgatott.
Sima nadrágkosztümben voltam a 17 fős karácsonyi hangulatú esküvőnkön (decemberben tartottuk anno 6 éve), utána pedig elmentünk a családdal és a barátainkkal ebédelni egyet. Az ünnepi díszítés a házasságkötőben, és az étteremben is adott volt, karácsonyfával, színes égőkkel, életnagyságú mikulással. Decemberben mindig feldíszítik. Nem került egy fillérbe sem.
Mindez "kemény" 95 ezer ft-ba került. Nem vágott földhöz. Milliókat, több százezret nem akartunk egy egy napos bulira áldozni, mert minek? A cél az volt, hogy összeházasodjunk a szeretteink körében, és mindkettőnknek jó volt így. Rég nem látott rokonokat nem hívtunk. Jó érzés visszagondolni rá. Ma sem csinálnánk másképp. Gyönyörű nap volt, olyan amilyet mindketten akartunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!