Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti fontosnak tartjátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fontosnak tartjátok az esküvőt?

Figyelt kérdés

Szerintetek fontos az esküvő, házasság?? Indokkal válaszoljatok .

Sok embertől főleg pasiktól hallottam azt hogy szerintük nem fontos es már nem divat..

Viszont szerintem sok nőnek az az álma hogy az élete szerelmével összeházasodjon és szép ruhában az oltár elé álljon élete egyik legcsodálatosabb napján. Vagy ez már "lejárt lemez"?

2017. dec. 4. 03:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

19-re: Bocs, akkor a sz...ros párezer forint különbségért nem házasodtok? (kb. párezerrel több a családi, ha egyedülálló vagy).

Szerintem a magyarázataid szánalmasak (amúgy nagggyon okos vagy a kapcsolt vállalkozásban, adószakértő vagyok, EZT a jogszabályt nagyon meg tudják jegyezni az emberek).

Azért nehogy már, mert páran fordítva ültök a lovon, az legen a nemnormális, aki házasságot szeretne.

2017. dec. 5. 11:08
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

20: értem, lehet, hogy volt időszak, mikor ez igaz volt, mára egyáltalán nem, én ezt a konkrét tapasztalataim alapján tudom mondani.

A barátomnak egyébként kiadták már telefonon is a legújabb CT eredményét, korábban ilyet sem tettek volna. Ez egyszerűen megváltozott.

2017. dec. 5. 11:11
 23/33 anonim ***** válasza:

21: Jó adószakértő lehetsz, ha szerinted a kapcs. váll. pár ezer Ft-os különbséget jelent. Egyébként kérlek, olvasd el figyelmesen, amit írtam, és ha találsz olyat, ahol arra utaló kijelentést teszek, hogy emiatt nem házasodok, belátom, hogy igazad van. Azonban ilyen nem történt, példákat hoztatok fel arra, mik a házasság bürokratius előnyei, én pedig ellenpéldát hoztam fel erre.

Ez az írásom gusztustalan kiforgatása, mintha én azt mondanám, hogy azért akartok házasságot kötni, hogy bemehessetek a párotokhoz a kórházba.

"Azért nehogy már, mert páran fordítva ültök a lovon, az legen a nemnormális, aki házasságot szeretne." - Mégsem magyarázod félre, ezek szerint maga a szövegértés okozhat gondot. Az egyetlen ugyanis, aki itt normákat állított fel az te voltál, mégpedig ezzel: "fordítva ültök a lovon".

2017. dec. 5. 11:30
 24/33 anonim ***** válasza:

Jó nektek, ezt most őszintén írom, engem soha sehova nem engednek be a párommal együtt, mikor kórházban/orvosnál van, mert "senki" vagyok, nem családtag. :(

2017. dec. 5. 11:39
 25/33 anonim ***** válasza:
Hmm, lehetséges, hogy akkor az enyém volt egyedi eset. Pedig érdekes, mert transzplantációs orvos műtötte a barátomat, és arra az osztályra egyébként sem szeretik, ha mindenki ki-be járkál, sőt, nem is lehet csak úgy besétálni az ajtón, csak ha beengednek.
2017. dec. 5. 12:04
 26/33 anonim ***** válasza:
22-re: Nem az őskorban volt. Ügyfelem volt az idős úr, 2014-ben halt meg, 3 éve, és akkor nem álltak szóba az élettársával, aki egy jól szituált tanárnő volt egyébként, bár ez lényegtelen. Csak a két fiának mondták meg, hogy pár napja van hátra.
2017. dec. 5. 12:06
 27/33 anonim ***** válasza:

Rám sima kontrollon is rámcsapta az ajtót a neurológus, hogy "idegen nem mehet be"... Pedig abban a vizsgálatban aztán semmi extra nincs.

2017. dec. 5. 12:43
 28/33 anonim ***** válasza:
27 - Az egy féreg volt, és valszeg akkor is rád csapta volna, ha a vizsgált személy szülőanyja vagy. Egyszerűen egy féreg volt.
2017. dec. 5. 12:52
 29/33 anonim ***** válasza:

Anyukáját simán beengedte.. meg más dokinál is ez van (sajnos sokszor kell menni)

Ismerősök is kb retardáltnak néznek minket, amiért házvásárláson gondolkozunk már esküvő előtt, stb.

Idegennek számítok..

2017. dec. 5. 12:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Azt már én is megkaptam, hogy "össze kell házasodnotok, hogy ha gyereketek lesz, annak legyen anyja és apja" - ekkor döbbentem rá, hogy ha nem házasodunk össze, akkor a mesebeli gólya hozza a kis lurkót.
2017. dec. 5. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!