Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesébe illő esküvő? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"

Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.

Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első

ruha lenne fehér.

Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.

Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.

A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.

2017. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
81%
Pont, hogy az igazi hercegnők nem viselkednek így... :). Csak azok, akik hercegnőnek akarják hinni magukat, de semmi kultúra és jóízlés nincs bennük. Kulturált ember nem fog Hófehérkének öltözni egy kastélyban, mert ízléstelen. Sem testheztapadós ruciban vonaglani a táncterén.
2017. nov. 9. 16:36
 52/55 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj lehet itt bármilyen esküvőt csinálni ezen ne vesszük össze, csak egyetlen gondolatom van még ehhez.

Elhiszed, hogy nem ezen múlik? Nem ezen múlik, hogy milyen boldog leszel az életben és milyen boldog lesz a házasságod.

Saját ismerős sztoriját mondom el. Vidéki esküvő volt, csokiszökőkúttal meg hintóval stb. A házasság fél évig tartott. A lakodalomra felvett hitelt még nem törlesztették, de már elváltak. Szerinted a rokonok és barátok, hogyan viszonyultak a rongyrázás után ehhez?

Én azt mondom, nem szabad előre inni a medve bőrére. Majd a 30, 40 vagy akárhányadik évfordulón ünnepelünk igazából.

Az előttem szólók jól mondták, nézd meg, hogy az igazi királyi esküvők milyenek. Nem műanyagból készült Made in China glitterekkel borítanak be mindent.

2017. nov. 9. 20:44
 53/55 A kérdező kommentje:

Nem is állítom hogy egy szép esküvő garancia a boldog jövőre.

Mi már házasok vagyunk egy ideje, külföldön élünk, szerencsére a házasságunk kifogástalan. A kisebb ünnepség csak a rokonságomnak lesz, ugyanis senki nem tudott részt venni a kinti esküvőn, ugyanakkor szeretném ha mindenkinek (nekünk is) emlékezetes maradna, és

ők is átélnék azt az élményt, amit férjem rokonsága.

Távol álljon tőlem bármiféle hivalkodás, csak megemlíteném felénk milyen lakodalmi szokások is vannak. Arany, minden mennyiségben. Az ifjú pár nászajándékként egy ház értékét is megkapja. Van ahol annyi kiló aranyat dob össze a násznép, ahàny kiló a menyasszony, de ha ez nem is, többszázezres-milliós arany és gyémántékszereket kapnak. Minden hivalkodás és rongyrázás nélkül, itt ez a megszokott. így higgyétek el, az álomesküvőm semmiféle túlzást, "játszom a gazdagok egy napra" nem tartalmaz.

Tudom hogy ezt a gazdagságot nehéz összehasonlítani a "budai elittel", ugyanis itt gazdagnak lenni teljesen mást jelent.

Volt szerencsém ismerni igazi hercegnőket és hercegeket is, szóval tudom hogy viselkednek a való életben... A hozzászólásokból látva nem éppen úgy ahogy Ti gondoljátok...

Végezetül szerintem minden nő hercegnő, vannak kisebbek és nagyobbak is, és nem a valós rang, hanem a tettek tesznek azzá.

Pl. Ez a hölgy határozottan hercegnő :)

[link]

Volt itt nagyon sok rosszindulatú komment, becsmérlés, prolizás, libázás. Nagyon sajnálom hogy egyesekből "vélemény" címén csak folyt a rosszindulat, ezeket le se reagáltam, mert nem érdekel. Szerintem egy finom hölgy inkább tart hercegnős esküvőt, mint beszél így a másikról.

Nem követem tovább a kérdést.

Mindenkinek a legjobbakat :)

2017. nov. 9. 21:40
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
De ha ilyen helyen élsz életvitelszerűen és neked ez a természetes, AKKOR MI A FRANCÉRT A gyakorikérdéseken kérdezősködsz ilyeneket? :D Elvárod, hogy a magyarok irigykedjenek rád, hogy vmi arab sejk elvett vagy mi? :D Kajak nem értem :D
2017. nov. 9. 23:45
 55/55 anonim ***** válasza:
90%

Ennek fényében én sem értem a kérdést. A legelejétől csomó fontos információt kihagysz, most meg megsértődsz. Ha felétek ez a normális, és mindenkinek ilyen, akkor hajrá. Itt semmiképp nem normális és általános az ilyen esküvő. Ez a válaszadók esetében is látszik. Itt ilyet, csak alsóbb társadalmi rétegekből származók csinálnak, akiknek pénzük is lett. A véleményem változatlan maradt attól függetlenül, hogy minden esküvő ilyen "felétek", de ez ízlés dolga.

Ha ez a norma és nem akarsz kilógni a sorból, akkor hajrá. Sok boldogságot!

2017. nov. 10. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!