Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesébe illő esküvő? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"

Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.

Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első

ruha lenne fehér.

Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.

Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.

A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.

2017. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
92%
Nekem túl giccses (hintó, trón...)... de a kastélypark biztosan szép lesz :)
2017. okt. 29. 21:58
 12/55 anonim ***** válasza:
66%
Kíváncsi vagyok, hány éves vagy? Van-e vőlegényed? Dolgozol-e, magadat tartod el?
2017. okt. 29. 22:54
 13/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes válaszolóknak.

Kedves kevésbé jóindulatúak, akik nem a kérdésre válaszoltatok, mondanám hogy fiatal nő vagyok, és nekem igenis ezek tetszenek, ízlések és esküvők, jó esetben csak egyszer lesz, így ez az én napom.

2017. okt. 29. 23:56
 14/55 anonim ***** válasza:
86%

NEM, a TI napotok!

A vőlegényeddel KÖZÖSEN! Ne legyél önző, hogy az én napom így meg úgy :)

2017. okt. 30. 10:56
 15/55 anonim ***** válasza:
70%

13: szerintem gyorsan mondd el a férjjelöltnek, hogy szerinted az esküvő a te napod és ő csak a kiegészítő hozzá, hadd tudjon elmenekülni.

Menyaszörny...

2017. okt. 30. 11:21
 16/55 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ez nem tetszene. Kicsit olyan érzésem lenne, mint amikor a proli királyt akar játszani. Még a királyi családokban sem mindig divat, hogy giccses hintón jöjjeneek be. A trón meg eléggé kínos és erőltetett, ha nem vagy királyi sarj.

A többi dolog annyira nem baj szerintem, bár nekem felesleges lenne a többször átöltözős divatbemutató, de ez már tényleg személyes ízlés kérdése (amit az előbb leírtam, az inkább objektíven kínos).

2017. okt. 30. 11:58
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez borzasztóan giccses, és felszínes. És abból az árból már egy 200 fős esküvő is kijönne :D

A miénk egyszerű volt, de pont olyan, amilyennek megálmodtam. Olyan helyen tartottuk, ami számunkra sokat jelent, és rengeteg szép emlék fűződik hozzá. Szűk családdal, legközelebbi barátokkal. Nagyon meghitt és családias volt az egész

2017. okt. 30. 12:25
 18/55 A kérdező kommentje:

14-15: ez az ÉN napom.

A férjemmel már az ő (anyósomék) ízlése szerint volt esküvőnk a családjának.

Így ha én hercegnős esküvõt szeretnék, az lesz. Esetleg legközelebb tényleg lehetne a kérdésre válaszolni.

2017. okt. 30. 12:30
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem az én világom. Nem vagyok arisztokrata sarj, hogy trónom legyen.

A kastély és vendégszám oké, de a körítés nekem nem tetszik. Nem a külsőségek a fontosak az életben. Sokkal fontosabb a szeretet, szerelem és a szoros meghitt kapcsolat. Kicsit úgy vagyok ezzel, hogy nem akarok előre inni a medve bőrére. Majd, ha együtt leéltünk boldogságban több évtizedet, akkor ünneplünk. Előre, csak egy szolid és nagyon elegáns esküvőnk volt, ami nem a hivalkodásról szólt. Ez nem is pénzkérdés.

2017. okt. 30. 15:29
 20/55 anonim ***** válasza:
91%
Arra nem válaszoltál, hogy ha a TE napod akkor gondolom TE is fogod fizetni?
2017. okt. 30. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!