Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesébe illő esküvő? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"

Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.

Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első

ruha lenne fehér.

Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.

Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.

A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.

2017. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
15%

Miért lenne kisebb ember mint a király? Amúgy sincs idehaza királyság szóval senkit nem sért vele,ha ő aznap királyi pompában részesül. Megteheti hogy trónon üljön akkor meg is teszi.Fanyalgókat nyilván nem fog meghívni,kívül tágasabb .

Sok az irigy az itt a baj.Ők nem tehetik meg de úgy állítják be mintha nem is akarnák ,közben meg nincs rá pénzük és irigykednek. Aki náluknál többet elért és megteheti azt próbálják lenézni ,hát vicc. Nem tudnak mulatni nem tudják mi az az igazi fényes esküvő.

Magasról le kell *arni az ilyen visszahúzó embereket és azt tenni ami neked jó.

2017. nov. 1. 19:38
 42/55 anonim ***** válasza:
81%

Régen az ilyeneket kiröhögték, mikor arisztokratát játszik valaki, akinek amúgy semmi köze ehhez az életvitelhez. De jó pénzért egy napra vesz valami hasonlót, hogy "királylány" lehessen, csak azt felejti el, hogy az ilyen ruhákat, meg ezt a környezetet "viselni is tudni kell". Nem trón tesz azzá.

Ja, és a Straussnál van igényesebb komolyzene, a waltzerben is. :))

Amúgy álmodozni lehet, persze... :))

Én az enyémet úgy képzelem el, hogy a vőlegényemmel itt a lakhelyünkön az itteni (egyébként nagyon szép) templomban nászmise keretében összeházasodunk és utána a szűk családi körrel és a közelebbi barátokkal megtartjuk a lagzit valami hangulatos kis étteremben vacsorával, tánccal.

2017. nov. 1. 21:41
 43/55 anonim válasza:
89%

Először apuka agyat vegyen a lányának inkább. :D

Utána jöhet a hintó és a trón.

2017. nov. 2. 20:17
 44/55 anonim ***** válasza:
82%

Borzalmasan távol áll az ízlésemtől, és nem is igazán érezném jól magam..

Viszont iszonyatosan viccesnek tartom, hogy számodra a Szamos az valamiféle csúcsgasztrot képvisel a sütemények között.. :D

2017. nov. 8. 20:23
 45/55 A kérdező kommentje:

Írtam én hogy csúcsgasztro?

Nekem az a kedvencem :)

2017. nov. 9. 00:01
 46/55 A kérdező kommentje:

41es a szívemből szóltál.

Sajnálom hogy lepontoztak...

2017. nov. 9. 00:12
 47/55 anonim ***** válasza:
82%
Megjegyzem, hogy belőlem nem az irigység beszél. Nekem is futotta volna ilyenre, de nem kell. A vendégszám is 30 volt, pedig a dupláját is ki tudtuk volna fizetni. Ez nem pénz kérdése. Proli szokás rázni a rongyot. Ha megnéznéd, hogy a budai elit hogyan házasodik meglepődnél.
2017. nov. 9. 09:08
 48/55 A kérdező kommentje:

Most se értem mi az hogy a "proli rázza a rongyot", hiszen Te nem tudod milyen körülmények között élek, mi számít rongyrázásnak/felvágásnak, és mi a megszokott. A budai elittel példálozás meg tényleg nevetséges, ha van kedved, nézd meg ezt a videót (vagy bármelyiket innen), nálunk ilyen csodálatos lakodalmakhoz vannak szokva, és senkinek se fordul meg a fejében egy napraforgó magnyi rosszindulat /"prolizás" sem :)

[link]

Természetesen lehetne tovább fokozni, de ez már egy másik kategória lenne.

[link]

2017. nov. 9. 12:50
 49/55 anonim ***** válasza:
85%

Az első videóval nagy problémák nincsenek, de ott nincs is trónon pöffeszkedő magát überelegánsnak hívő kb. 22 éves liba. Max. a magassarkú, amiről close-up van, az azzal a platformmal kb. úgy néz ki, mint amiben a diszkókirálynő részeg libák nyomják a táncot az aktuális trendi diszkóban.

A második kategória pontosan a gazdag, de ízléstelen emberke rázza a rongyot kategória. Mondjuk látszik is a menyasszonyon, mint vmi gyerekfarsangon, Hófehérkének öltözve, azt hiszi, attól lesz elegáns, meg hiphopot táncolnak pucsítva :D. Egy igazán elit esküvőn messze nincs ennyi erőltetett giccs. ez tényleg a ganajból felkapaszkodott, ízléstelen embereknél divat... nem csoda, hogy ilyen gazdagok között magyaroknál szinte csak a romáknál van. Ha megnézel egy igazi királyi esküvőt, na ők tudják, mi az elegancia. Nincs ott annyi csillám, csicsamicsa, arany, trón, hülye jelmezek. Mert nem elegáns.

Ja meg tényleg, a Szamos a kastélyban... mintha bevinnél a Ritz Hotelbe Tesco Gazdaságos nutellát enni.

2017. nov. 9. 15:46
 50/55 A kérdező kommentje:

Az első videónál is ott a "trón", amit már az elején trón-féleségnek írtam, és el is magyaráztam mi az (=nem igazi trón). Ezen túlléphetnél.

Nem tudom miért emlegeted hogy elegáns-elegáns, pláne hogy én nem is tituláltam semmit elegánsnak itt. Nekem elegáns egy gálvacsora, vagy egy bál a budai várban. Az esküvőt hercegnősen szeretnénk :) sok virág, kellemes zene, csodálatos helyszín, lenyûgöző ruhakreációk, magyar falatok, kultúrált viselkedés. Semmi rongyrázás, ahogy te állítod, de majd linkelek képet jövőre, el tudod dönteni :)

2017. nov. 9. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!