Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?
Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"
Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.
Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első
ruha lenne fehér.
Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.
Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.
A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.
Utolsó, tehát nem a dekor az ízléstelen, hanem szerinted hozzám túl "nagyszabású" mert szerinted nem vagyok se arab és királyi sarj sem.
Persze most írhatnám hogy egy szaudi herceghez mentem hozzá, de akkor még hazugnak is neveznél :D
A vendégek amúgy nem hajbókolnak, azért ülnek az ifjú párok különleges helyen, mert a vendégek őket ünneplik. Azt sem mondtam hogy ilyen dekor lenne, hanem a "trónt" mutattam, és hogy szerintem szép.
31: Írtam, hogy kastélyban lesz, ahhoz illik a komolyzene. A kastély gyönyörû, így nem kell túldíszíteni, leginkább csak sok virág lesz a díszítés.
Ilyesmi dekort szeretnék [link]
Na jó, még az utolsónak, csak mert jó a kedvem és szeretnék rácáfolni a "kisemberes" állításodra:D A teljes kastélyt egy egész hétre kivesszük, nem azért, hogy éreztessem magammal hogy nem vagyok kisember, vagy mert épp újgazdag vagyok és szórom a pénzt, hanem egyszerûen szeretném.
Persze valóban egy kisember vagyok, hiszen a magyar gazdagság közelében sincs egy londoninak.
A kisembert azért írtam, hogy ne írjam újra le a prolit, mert az vagy. Proli, neveletlen, újgazdag procc lehetsz akkor is, ha ki tudod bérelni azt a nyamvadt kastélyt egy egész hétre, sőt akkor is, ha meg tudod vásárolni Szicíliát. Az elegancia és a jólneveltség nem pénz kérdése.
Igen, ha nem vagy királyi sarj, európai kultúrkörben nem illik és ízléstelen trónon ülni ilyen eseményen. Ennyi. Ha ez téged nem zavar, és a pereputtyodat sem, hajrá.
Nos, az ilyenekre mondják, hogy a vőlegény csak biodíszlet...
Csaj vegye feleségül saját magát és vesszen össze rajta, melyikük napja van, aztán a vőlegény meg addig hátha talál egy normális nőt. :)
Nekem ilyen kell. Pontosabban csak annyi a lényeg, hogy legyen Lamborghini.
Ink ez :D itt több lambo van
"Nem lesznek bámészkodók"? Valami sztár vagy, vagy mi? :D Amúgy ahogy végig olvastam itt a hozzászólásokat, nekem annyira nem az jön le, hogy mennyire szereted a vőlegényedet, és hogy milyen jó érzés lesz majd a közvetlen szeretteid körében kimondani neki a boldogító igent, majd megünnepelni ezt a szép napot.
Olyan mintha csak az számítana, hogy minél rongyrázóbb legyen ez az egész (és persze, ha van pénzed rá, tőlem aztán arra költöd amire akarod).
Meg az, hogy "az est folyamán többször átöltöznék"... ez is csak külsőségek? Hogy lássák, hogy neked aztán nem csak egy többszázezres ruhára futja ám, hanem akár 4-5-re is.
Torta és aprósütemények a Szamosból :D Én ennél a résznél már csak röhögtem :D Na a trónról meg inkább ne is beszéljünk... nekünk jövő nyáron lesz az esküvőnk, de ilyet, hogy trón? Ki talál ki? Nekem az a fontos, hogy ott legyek a szeretteim körében, köztük legyek, táncoljunk, beszélgessünk sokat, hiszen ilyenkor olyan rokonokkal, barátokkal is találkozunk, akikkel sajnos csak ritkán tudunk.
Szóval egy szó, mint száz, nekem ez nem esküvői tervnek tűnik, csak egy olyan napnak amin fitogtatni tudod a pénzedet. De sajnos hiába a pénz, ha elegáns stílus nem társul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!