Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesébe illő esküvő? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"

Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.

Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első

ruha lenne fehér.

Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.

Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.

A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.

2017. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Felénk a szüleink szokták fizetni... Talán baj? A kérdés szempontjából nincs relevanciája.

Nem értelek, miért kell rosszindulatúnak lenned...

2017. okt. 30. 21:18
 22/55 anonim ***** válasza:
74%

Félre értettél, nem rosszindulatnak szántam. Egyszerűen csak csodálkozom rajta, hogy ha valaki napi 8 óra munkával keresi a "kenyerét", akkor 2x is meggondolná, hogy ilyen könnyedén elszórja azt.

De nyilván, ha más pénzét költeném az esküvőmre, én is biztos könnyebben szórnám.

2017. okt. 30. 22:56
 23/55 anonim ***** válasza:
52%
Uuu még egy kérdés eszembe jutott... "A zenekar csak komolyzenét játszana" És akkor egész este csak ilyen zenékre táncolnátok? Nem lenne semmi lazaság, ereszd-el-a-hajamat?
2017. okt. 30. 22:57
 24/55 anonim ***** válasza:
85%

"14-15: ez az ÉN napom.

A férjemmel már az ő (anyósomék) ízlése szerint volt esküvőnk a családjának. "

Ez amúgy elméleti kérdés, amit vázoltál? Mert ezzel a hozzáállással ("először neked, utána nekem" + gunyoros kis megjegyzés a férjed felé) szerintem halálra van ítélve a házasság... mondhatni erősíted a sztereotípiákat, hogy minél nagyobb cirkusz az esküvőn, annál nagyobb a cirkusz utána is.

Kérdésre válaszolva: ízlések és pofonok, szerintem giccses és kissé megalomán is. Trónon ülni...? :D Utoljára 10 évesen álmodoztam erről. Az esküvőnk anno a magunkról és a családról szólt, igyekeztünk minden rokonnal és baráttal váltani pár szólt, nem pediglen trónoltunk, hogy hódoljanak nekünk :D

2017. okt. 31. 06:20
 25/55 A kérdező kommentje:

22: az attól is függ ki mennyit keres 8 óra munkával :D

Igen, semmi ereszd el a hajam, az nem a mi (családom) stílusunk, ahogy alkohol sem lesz. Utóbbi mindenképpen költségcsökkentő,

mert erre is gondolok, látod :DD

24: oh a mi esküvőnkön semmi cirkusz, természetesen a férjemnek minden tetszik amit választok, elgondolok. A jó házasság egyik titka az elégedett feleség = boldog férj.

A "trónnal" lehet félreértettek, valami ilyesmit takar nálam, felénk nem láttam még esküvõt, ahol ne lett volna:

[link]

[link]

2017. okt. 31. 12:23
 26/55 anonim ***** válasza:
83%
Akkor a felétek gondolom az újgazdag rongyrázó ízléstelenek. Voltam már elegáns esküvőn, hírét nem láttuk ilyen ízléstelen csicsás giccses trónnak... attól még trón, hogy nincs bevonva piros plüssel. Ugyanolyan "proli játssza a királyt" kategória. De ha a környezeted ilyen, ők ott fogják a talpikódat nyalni, hogy milyen stíííííííílusos vagy.
2017. okt. 31. 12:24
 27/55 anonim ***** válasza:
64%

Minek kell kotorászni az ember zsebében? pl huszonévesen nem lehet valakinek elkölthető, nem külső támogatótól származó néhány milliója? Ez nem irónia. Nem tök mindegy, hogy mit szeretne?

Az ötlet az én ízlésemtől mérföldekre van, de ettől jó, hogy különbözőek vagyunk.

2017. okt. 31. 13:14
 28/55 A kérdező kommentje:

26: rosszul gondolod, nem így van. Nem tudom miért nem tudsz normális választ adni, mint pl a 27-es, aki mindenféle rosszindulat nélkül megmondta, hogy neki nem tetszene ilyen esküvő.

Persze a te viselkedésed is jó magyar szokás, nem is kell ragoznom.

Nem kell játszanom a királyt. Ha egy ilyen esküvő anyagilag földözvágna bárkit is, akkor nem rendezném meg, logikus, nem?

2017. okt. 31. 13:48
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pénz a kérdés, hanem az ízlés. Ha kastélyt szeretnél, szép ruhákkal, oké. Nem királyi sarjként trónon pöffeszkedni és játszani a királylányt ízléstelen. Ízlést nem lehet pénzen venni.
2017. okt. 31. 13:50
 30/55 A kérdező kommentje:

Mások szerint is ízléstelenek ezek a képek?

[link]

Tényleg nem értem... Nekem nagyon tetszenek, sose gondolnám hogy valakinek azért nem tetszik mert szerinte "ízléstelen és pöffeszkedő".

2017. okt. 31. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!