Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mesébe illő esküvő? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"

Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.

Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első

ruha lenne fehér.

Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.

Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.

A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.

2017. okt. 29. 14:55
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
55%
Ki fogja ezt fizetni? Apuci vagy a férj?
2017. okt. 29. 14:57
 2/55 anonim ***** válasza:
72%
Szép lesz
2017. okt. 29. 15:00
 3/55 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nagyon jól hangzik. Messze áll tőlem ez a fajta esküvő, mi ennek az összegét a nászútba invesztáljuk, de egy ilyen esküvőn mint vendég, szívesen részt vennék. Ehhez nagyon habos-babos nászajándék dukál ^^

Sok boldogságot!

2017. okt. 29. 15:01
 4/55 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem 10 éves kislányok álma?
2017. okt. 29. 15:04
 5/55 anonim ***** válasza:
86%

Én voltam koszorúslány egy hasonlón: [link]

itt rendezték meg, de kb. 10 éve, mikor még nem szálló volt. Azt hiszem kb. 1 millió körüli összegért ki tudták akkor bérelni az egészet, de ma már tuti, hogy sokkal drágább. Lovaskocsin érkezett a pár, és nekem az tetszett, hogy közösen ültettek egy fát, amit azóta is bármikor meglátogathatnak. :) Nagyon szép volt. Ez csak pénzkérdés.

2017. okt. 29. 15:09
 6/55 anonim ***** válasza:
85%
Nekem giccses.
2017. okt. 29. 15:12
 7/55 anonim ***** válasza:
39%
Fájdalom, hercegnőm, a birtokon már így is jelzálog van.
2017. okt. 29. 15:22
 8/55 anonim ***** válasza:
42%
Óh lám, az irigyek érces hangja :D
2017. okt. 29. 15:25
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez sok lenne, mert én nem annyira szeretem, ha ünnepelnek, főleg az ilyen trónszékes megoldások állnak tőlem távol. Ha viszont hozzátok illik, mindkettőtökhöz, akkor miért ne?
2017. okt. 29. 15:36
 10/55 anonim ***** válasza:
62%
És szegény férfjjelölt ehhez mit szól?
2017. okt. 29. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!