Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesébe illő esküvő? Ti hogy képzelitek el? Mit szóltok az ötletemhez?
Úgy képzeltem el a nagy napot, hogy egy egész kastély lesz kibérelve, vendégeken kívül nem lesznek "bámészkodók"
Összesen 35 vendég vesz részt az eseményen, akiknek lehetőségük van a kastélyban aludni.
Fehér hintóval szeretnék érkezni, egy csodálatos régi stílusú ruhában. Az est folyamán többször átöltöznék, csak az első
ruha lenne fehér.
Szakácsot és 1-2 felszolgálót vennénk fel, a torta és aprósütemények a Szamosból, programként tüzijáték, beszédek meg a szokásos.
Az ifjú pár egy trón-féleségen ülne.
A zenekar csak komolyzenét játszana, és a nyitótáncunk Strausstól a Császárkeringő lenne.
Szerintem nagyon jól hangzik. Messze áll tőlem ez a fajta esküvő, mi ennek az összegét a nászútba invesztáljuk, de egy ilyen esküvőn mint vendég, szívesen részt vennék. Ehhez nagyon habos-babos nászajándék dukál ^^
Sok boldogságot!
Én voltam koszorúslány egy hasonlón: [link]
itt rendezték meg, de kb. 10 éve, mikor még nem szálló volt. Azt hiszem kb. 1 millió körüli összegért ki tudták akkor bérelni az egészet, de ma már tuti, hogy sokkal drágább. Lovaskocsin érkezett a pár, és nekem az tetszett, hogy közösen ültettek egy fát, amit azóta is bármikor meglátogathatnak. :) Nagyon szép volt. Ez csak pénzkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!