Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem értem őt! Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem őt! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A volt párom,akivel 2,5 évig voltunk együtt,másfél éve szakított velem,fura indokokkal,majd összejött a szakítás után kb. 4 hónapra egy másik nővel,és tegnap megtudtam hogy elvette feleségül...eléggé rosszul érintett a dolog,akármennyire is előrehaladt az idő. Elég ennyi idő egy ilyenfajta elköteleződéshez??Hisz a megismerésig szükséges ennyi idő (1,5-2 év),nem a házasságig.Ennyit értem számára? Láttam róluk véletlenül egy képet,és a volt párom már egyáltalán nem hasonlít arra,aki volt!Össze van esve, vékony, sokat kopaszodott,és úgy áll a csaj mellett,mint aki meg van fenyítve kb. Ő mindig is egy szikár, nagyon sportos/izmos,jó kiállásuk, kisugárzásában is feltünő ember volt!Nagyon meglepdőtem!A nő meg egy husika.Nem is értem az összetételt.Úgy álltak egymás mellett mint két jó ismerős,nem mint akik halál szerelmesek egymásba.

#Szakítás-házasság
2017. okt. 22. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egyszer úgy jártam, hogy a egyik expárom szakított velem nyáron, majd karácsonykor elvette azt a nőt akivel már a szakításunk előtt is kavart. Tehát kb. fél év telt el.

Mondjuk nem sokkal később el is váltak. No komment.

Viszont a mostani párjával (akivel már közös gyerek is van) tök jóban vagyok.

2017. okt. 29. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy most mással van, nem azt jelenti, hogy a másik jobb nálad mint ember, vagy mint nő, vagy bármi, hanem hogy vele úgy érezte, hogy ennyi idő után el szeretné venni. Lehet, hogy vele jobban összeillenek, lehet, hogy rövid időn belül el is válnak, lehet, hogy a férfi pl halálos beteg, és szerettek volna összeházasodni, amíg még lehet, vagy ezen kívül ezer meg egy okot fel lehetne sorolni. A lényeg, hogy ő már a múltad, és remélhetőleg nem lesz soha többet közöd hozzá. Ki fogsz gyógyulni belőle, és fogsz találni valaki mást, akivel egy szereteten alapuló egészséges kapcsolatot tudtok fenntartani.

"csak nehogy akkor bukkanjon fel, mikor nekem már családom lesz" --> mire ide eljutsz, remélhetőleg már régen túl leszel ezen az emberen, az új kapcsolatod pedig olyan alapokon fog nyugodni, amibe ez nem fog tudni belezavarni.

2017. nov. 1. 16:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: köszönöm szépen!!Ez most jólesett. <3
2017. nov. 1. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!