Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem őt! Mi tévő legyek?
Én egyszer úgy jártam, hogy a egyik expárom szakított velem nyáron, majd karácsonykor elvette azt a nőt akivel már a szakításunk előtt is kavart. Tehát kb. fél év telt el.
Mondjuk nem sokkal később el is váltak. No komment.
Viszont a mostani párjával (akivel már közös gyerek is van) tök jóban vagyok.
Az, hogy most mással van, nem azt jelenti, hogy a másik jobb nálad mint ember, vagy mint nő, vagy bármi, hanem hogy vele úgy érezte, hogy ennyi idő után el szeretné venni. Lehet, hogy vele jobban összeillenek, lehet, hogy rövid időn belül el is válnak, lehet, hogy a férfi pl halálos beteg, és szerettek volna összeházasodni, amíg még lehet, vagy ezen kívül ezer meg egy okot fel lehetne sorolni. A lényeg, hogy ő már a múltad, és remélhetőleg nem lesz soha többet közöd hozzá. Ki fogsz gyógyulni belőle, és fogsz találni valaki mást, akivel egy szereteten alapuló egészséges kapcsolatot tudtok fenntartani.
"csak nehogy akkor bukkanjon fel, mikor nekem már családom lesz" --> mire ide eljutsz, remélhetőleg már régen túl leszel ezen az emberen, az új kapcsolatod pedig olyan alapokon fog nyugodni, amibe ez nem fog tudni belezavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!