Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Jaj ,nem tudom mi tévő legyek .....

Párommal már régóta együtt vagyunk, de csak úgy beszélgettünk a házasságról ,hogy ilyen álmodozó szinten ...Tudjátok? Ha lesz akkor így lesz meg úgy lesz :)

Múltkor azon poénkodtunk, hogy milyen buli lenne ,ha kész tények elé állítana és egyszer csak így valaki elvisz magával és már a templomba találom magam és juhééé már házasok vagyunk :)

MA reggel elment dolgozni és bekapcsoltam a gépet ... Találtam egy Jegyzetet amiben az állt :15:30, 21-én Dóm tér, Esküvő :O

Néztem ... mondom ha mennénk esküvőre azt tudnám ...

Nem bírom nem meg kérdezni .... Vagy ne kérdezzek rá ?

Annyira tanácstalan vagyok !!!!

2012. jún. 20. 11:37
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
84%
21-én, azaz holnap? addig azért csak kibírod :D minden esetre holnap álljon jól a hajad, meg legyen szép a sminked :D egyébként ha valóban holnap esküvőtök lenne, nem hagyna ott egy jegyzetet a gépen erről. ne éld bele magad, nehogy csalódás legyen a vége!
2012. jún. 20. 11:41
 2/44 anonim ***** válasza:
62%
Én a helyedben nem kérdezném meg. Úgy tűnik tényleg meglepetésnek szánja. Meg más gyanús jelek is lesznek majd: pld. ha megkér, hogy menj el fodrászhoz és vegyél fel egy szép ruhát. Én biztosan nem lőném le a poént, ez olyan aranyos és romantikus :D
2012. jún. 20. 11:43
 3/44 anonim ***** válasza:
68%

Húúúú, ez de izgi! :D

Tudom, h nehéz, de ne kérdezd meg. Ne rontsd el a meglepetést, na meg elég ciki lenne, ha mégsem arról van szó, amire te gondolsz.

Igyál meg egy felest, aztán próbálj meg lazítani. :)

2012. jún. 20. 11:45
 4/44 A kérdező kommentje:

Hát holnap nem hiszem .... Én is meg ő is dolgozik ....:(

Áhhhhhhhh. Na igen ...csak nem annyira hülye ,hogy saját magát lebuktatja?? Vagy igen ?? :/

5/44 anonim ***** válasza:
93%

Nos, a magyar jogszabályok szerint a tudtodon kívül nem lehet előre házasságot leszervezni. A templomi esküvő önmagában nem érvényes. A polgárira pedig közösen kell bejelentkezni, egy hónappal az esküvő előtt. (Igazolnotok kell ugyanis, hogy nem vagytok házasok.)

Ettől csak különleges indokkal lehet eltekinteni, nem hiszem, hogy a párod ilyesmit fel tudott volna mutatni.

Szóval én a helyedben nem élném bele magam, mert racionálisan nagyon kevés esélye van, hogy a hátad mögött be tudott volna jelentkezni házasságkötésre.

6/44 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami :)
2012. jún. 20. 11:46
 7/44 anonim ***** válasza:
90%
a dóm téren templom van. oda kérhet szerintem időpontot a menyasszony nélkül is. vagy rosszul tudom? szerintem félreérted és szomorú leszel
2012. jún. 20. 11:49
 8/44 anonim ***** válasza:
90%
Egy polgári esküvőnél 30 nappal előbb kell szólni az anyakönyvvezetőnél, vele kel megbeszélnie a párnak. Max lánykérést tervezhet holnapra, vagy csak szimplán megviccelt, ha már erről beszéltetek és direkt hagyta a jegyzetet :D
2012. jún. 20. 11:50
 9/44 anonim ***** válasza:
86%
Melyik 21-én? mert van július és augusztus és így tovább:)... szerintem kérdezz rá. Nem hinném hogy a (közös?) sz.gépeteken hagyna egy ilyen jegyzetet, azért ha titkos esküvőt akarna akkor elővigyázatosabb lenne, nem?
2012. jún. 20. 11:52
 10/44 A kérdező kommentje:
MÉg csak most költöztem oda ..... Ennyi volt ...Hónap nem volt odaírva .... Ha nem úgy lesz ,nem fogok összetörni :D Tudom ,hogy szeret !!! És ez a lényeg ... Ami késik ,nem múlik
2012. jún. 20. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!