Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyek egy esküvőn?
14 éves vagyok és a nagynénimnek esküvője lesz.Már régen tervezik csak valahogy nem jött össze.Ő mindenképpen azt szeretné,hogy én koszorúslány legyek!Ez már csak azért is baj mert én magasabb vagyok nála:)
De mi legyek ami valami fontosabb szerep lenne ezen kívül?
Ja és valami ruhaötlet is jól jönne.
Köszi:)))
14 évesen a "legfontosabb szerep" ami a tiéd lehet, az pont a koszorúslány. Hisz tanú nem lehetsz, menyasszony sem, de szerintem koszorúslánynak lenni nagyon jó :) És nem baj, ha magasabb vagy.
A ruhát a nagynénéddel kell kiválasztani, hogy harmonizáljon a többi koszorúslányéval (ha lesz), illetve az én esküvőmön minden koszorúslánynak egyforma ruhája volt, és volt egy-egy kísérőjük, akiknek a ruhákkal harmonizáló nyakkendőjük volt. :)
Azt tom mondani, amit az előzőek. Plusz, hogy nem te választod a szereped, és a felkérést ok nélkül visszautasítani elég nagy bunkóság.
Szóval sztem vállald el, ezen kívül max vendég lehetsz.
:) Háát... 14 évesen sajnos nem sok más fontos szerepet kaphatsz. Egyébként, tényleg nem gáz, ha magasabb vagy a menyasszonynál. Nem minenki apró kis "baba" koszorúslányokat szeretne.. :) van aki a barátnőit kéri fel.
Ha 18 lennél, akkor lehetnél esetleg tanú.
Nekem 2 tanúm volt. Az öcsém meg a hugom. Az egyik a templomin a pásik a polgárin. Az volt a szerencse hogy az öcsém pont akkor töltötte be a 18-at. :)
üdv. 23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!