Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi legyek egy esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyek egy esküvőn?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és a nagynénimnek esküvője lesz.Már régen tervezik csak valahogy nem jött össze.Ő mindenképpen azt szeretné,hogy én koszorúslány legyek!Ez már csak azért is baj mert én magasabb vagyok nála:)

De mi legyek ami valami fontosabb szerep lenne ezen kívül?

Ja és valami ruhaötlet is jól jönne.

Köszi:)))

2011. ápr. 13. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha magasabb vagy nála? :O Szerintem, add meg neki azzala tiszteletet, meg örömöt, hogy elvállalod:) Azért kért meg mert szeretné, hagy legyen tökéletes a napja!
2011. ápr. 13. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy sokkal magasabb, akkor vegyél lapos sarkú cipőt, ő magasat, és a frizurád ne tornyozd fel még véletlenül sem, hanem inkább ilyesmit csinálj:

[link]

[link]

Nehogy már azért ne lehess koszorúslány, mert magasabb vagy :)

2011. ápr. 13. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:

14 évesen a "legfontosabb szerep" ami a tiéd lehet, az pont a koszorúslány. Hisz tanú nem lehetsz, menyasszony sem, de szerintem koszorúslánynak lenni nagyon jó :) És nem baj, ha magasabb vagy.

A ruhát a nagynénéddel kell kiválasztani, hogy harmonizáljon a többi koszorúslányéval (ha lesz), illetve az én esküvőmön minden koszorúslánynak egyforma ruhája volt, és volt egy-egy kísérőjük, akiknek a ruhákkal harmonizáló nyakkendőjük volt. :)

2011. ápr. 13. 12:05
 4/9 fotucsok válasza:
Az, hogy magasabb vagy egyáltalán nem baj!!! miért lenne??? Szerintem ennyi idősen, ez egy igazán jó lehetőség, mert nem vagy már kislány, és ha egy megfelelő ruhát választasz, mindenki ámul bámul, hogy kész nő vagy! A ruhát szerintem is a menyasszony válassza, legalábbis színre, mert harmonizálni kell a többivel, ha meg egyedül leszel, akkor a dekorral stb. A korodnak megfelelően ennél fontosabb szerepet szerintem nem kaphatsz. Nem is tudom mire gondoltál.
2011. ápr. 13. 12:27
 5/9 fotucsok válasza:
Előzőhöz annyit fűznék hozzá, hogy vigyázz, nehogy túlöltözd, vagy sminkeld magad a menyasszonyhoz képest. Tudod ez azért az ő napja.
2011. ápr. 13. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt tom mondani, amit az előzőek. Plusz, hogy nem te választod a szereped, és a felkérést ok nélkül visszautasítani elég nagy bunkóság.

Szóval sztem vállald el, ezen kívül max vendég lehetsz.

2011. ápr. 13. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz koszorús lány lenni (mert ez a magasság dolog inkább kifogás mint indok) akkor mond meg neki, de ne várd, hogy találjon NEKED tetsző feladatot az esküvőn mert nem a te napod. Amúgy egy esküvőn nincsenek is szerepek. Általában a fiatal hölgyeket felkérik koszorús lánynak és kész esetleg még lesz egy násznagy is. Ez nem egy előadás.
2011. ápr. 13. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

:) Háát... 14 évesen sajnos nem sok más fontos szerepet kaphatsz. Egyébként, tényleg nem gáz, ha magasabb vagy a menyasszonynál. Nem minenki apró kis "baba" koszorúslányokat szeretne.. :) van aki a barátnőit kéri fel.

Ha 18 lennél, akkor lehetnél esetleg tanú.

Nekem 2 tanúm volt. Az öcsém meg a hugom. Az egyik a templomin a pásik a polgárin. Az volt a szerencse hogy az öcsém pont akkor töltötte be a 18-at. :)

üdv. 23/n

2011. ápr. 14. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi végülis maradok.Kiválasztottunk egy tök jó ruhát már alig várom!:)))
2011. ápr. 14. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!