Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Jaj ,nem tudom mi tévő legyek .....

Párommal már régóta együtt vagyunk, de csak úgy beszélgettünk a házasságról ,hogy ilyen álmodozó szinten ...Tudjátok? Ha lesz akkor így lesz meg úgy lesz :)

Múltkor azon poénkodtunk, hogy milyen buli lenne ,ha kész tények elé állítana és egyszer csak így valaki elvisz magával és már a templomba találom magam és juhééé már házasok vagyunk :)

MA reggel elment dolgozni és bekapcsoltam a gépet ... Találtam egy Jegyzetet amiben az állt :15:30, 21-én Dóm tér, Esküvő :O

Néztem ... mondom ha mennénk esküvőre azt tudnám ...

Nem bírom nem meg kérdezni .... Vagy ne kérdezzek rá ?

Annyira tanácstalan vagyok !!!!

2012. jún. 20. 11:37
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
GRATULA!!!! Kreatívnak nem mondanám a fiúcskának, de aranyos, hogy ennyit agyalt a hogyanon Nagy és erős férfiak... Ja persze!!! :D :D :D Sok boldogságot! :D
2012. jún. 21. 10:13
 42/44 A kérdező kommentje:
Egy romantikus kis esti fürdőzést kaptam ,ahol már a szűk baráti kör előtt egy másik gyűrűvel és egy csokor virággal megkérte a kezem .... Már mindenki startra kész volt.... Kicsit kinevettek .... :D
2012. jún. 21. 10:34
 43/44 anonim ***** válasza:
de ari :) előző voltam :) és van már időpontotok?
2012. jún. 21. 10:37
 44/44 anonim ***** válasza:
És esküvő mikor lesz?
2012. jún. 27. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!