Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Jaj ,nem tudom mi tévő legyek .....

Párommal már régóta együtt vagyunk, de csak úgy beszélgettünk a házasságról ,hogy ilyen álmodozó szinten ...Tudjátok? Ha lesz akkor így lesz meg úgy lesz :)

Múltkor azon poénkodtunk, hogy milyen buli lenne ,ha kész tények elé állítana és egyszer csak így valaki elvisz magával és már a templomba találom magam és juhééé már házasok vagyunk :)

MA reggel elment dolgozni és bekapcsoltam a gépet ... Találtam egy Jegyzetet amiben az állt :15:30, 21-én Dóm tér, Esküvő :O

Néztem ... mondom ha mennénk esküvőre azt tudnám ...

Nem bírom nem meg kérdezni .... Vagy ne kérdezzek rá ?

Annyira tanácstalan vagyok !!!!

2012. jún. 20. 11:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%

:))))

szegedi vagyok:) majd megnézlek titeket:)

2012. jún. 20. 13:41
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

ne éld bele magad, mert ez lehetetlen és kivitelezhetetlen, amire gondolsz. egészen egyszerűen ma Magyarországon NINCS arra lehetőség hogy a tudtodon kívül szervezkedjen ilyet. az anyakönyvvezetőhöz együtt kell bejelentkeznetek, 30 nappal előtte. a paphoz szintén, sőt jegyesoktatásra is járni kell. 100% hogy nem az van amire gondolsz, úgyhogy tényleg ne éld bele magad.

és bocs, nem elszomorítani akartalak, de ez egyszerűen LEHETETLEN, jobb ha tudod.

2012. jún. 20. 13:56
 23/44 anonim ***** válasza:
74%
:) én nem kérdeznék rá, de ha tényleg megteszed, akkor várjuk a választ :)
2012. jún. 20. 14:02
 24/44 anonim ***** válasza:

Esküvő általában szombaton szokott lenni, júli 21 az szombat. De lehet egy ismerős esküvőjéről lehet szó nem is a tiétekről. Erre nem gondoltál?

A helyedben türelmesen várnék.

2012. jún. 20. 15:11
 25/44 A kérdező kommentje:
Jaj kedves, hogyne gondoltam rá ... és említettem is egy kommentbe ....
2012. jún. 20. 15:23
 26/44 A kérdező kommentje:
De azt már mondta volna !!!!
2012. jún. 20. 15:24
 27/44 A kérdező kommentje:
A meghívókat "nálunk " úgy szokás, hogy személyesen adják át .... ezért is kizárt többek között ...
2012. jún. 20. 15:25
 28/44 anonim ***** válasza:

nem, az nem kizárt, hogy ismerős esküvőjéről van szó, hiszen lehetséges. ezerféleképpen megtörténhetett, hogy valahogy nem tudtad meg.

ami kizárt, az az, amire gondolsz, hiszen az nem lehetséges.

nem rosszindulatból mondom, hanem azért, mert neked lesz a legrosszabb, ha beleéled magadat. értsd meg, hogy ilyen egyszerűen nincs!

2012. jún. 20. 15:37
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsian várom a fejleményeket!
2012. jún. 20. 15:43
 30/44 A kérdező kommentje:
Nemsokára jön haza .... Majd megkérdezem tőle ,nem -e felejtett el valamit ...
2012. jún. 20. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!