Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanús? Nem? Mi tévő legyek?
Jaj ,nem tudom mi tévő legyek .....
Párommal már régóta együtt vagyunk, de csak úgy beszélgettünk a házasságról ,hogy ilyen álmodozó szinten ...Tudjátok? Ha lesz akkor így lesz meg úgy lesz :)
Múltkor azon poénkodtunk, hogy milyen buli lenne ,ha kész tények elé állítana és egyszer csak így valaki elvisz magával és már a templomba találom magam és juhééé már házasok vagyunk :)
MA reggel elment dolgozni és bekapcsoltam a gépet ... Találtam egy Jegyzetet amiben az állt :15:30, 21-én Dóm tér, Esküvő :O
Néztem ... mondom ha mennénk esküvőre azt tudnám ...
Nem bírom nem meg kérdezni .... Vagy ne kérdezzek rá ?
Annyira tanácstalan vagyok !!!!
várjatok, lehet, hogy csak ő megy holnap egyeztetni a pappal :) hogy csinálnak egy templomit, hogy az mikor legyen, és utána csinálnak egy polgárit. Ezt viszont szeritnem meg lehetne csinálni :) nem hiszem, holnap lenne, lehet, csak tényleg egyeztetni megy. :)
De nagyon izgalmas, és nagyon szerethet, ha ilyet bevállal érted :) becsüld meg :) akkor is, ha még a ruhát is ő választja és nem fog tetszeni :) :) :) nagyon romi :)
Írd meg légyszi, hogy mi lesz, mert nagyon kíváncsi vagyok.
ÉS NE SZÓLJ NEKI!!!!!!!!! :D
Még nem .... DE Szegeden ???? Mondjuk a rokonai ott élnek .... 2 hónappal ezelőtt voltunk lent esküvőn, de az sem a Dóm téren volt és nem 21-én .....
Áhhh én rákérdezek .... Lesz, ami lesz ...
szerintem meg ne rontsd el a meglepetését, ha valóban neked szánja.
lehet a munkája miatt megy a dóm térre 21-én.
ne éld bele magad, mert csak koppanás lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!