Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Barta Andrea vagy Bartáné Varju Andrea legyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:39
2/43 anonim válasza:
Szerintem olyan csunya mikor egy nö elhagyja a saját családnevét a férje családnevéért. Vagy Barta-Varju Andrea,az a né nem kell,az is olyan izé.:-)
3/43 anonim válasza:
Szerintem is első. Én is ebben a változatban vettem fel a férjem nevét. Ha hiányozna a régi, akkor meg a második variáció :)
4/43 anonim válasza:
2.: épphogy nem csúnya: az én-ből "mi" lesz, és ez egy szép gesztus a férj felé ennek kimutatására. Nekem inkább a "né" forma nem tetszik.
5/43 anonim válasza:
És a Barta-Varju Andrea nem tetszene? Én így vettem fel a férjem nevét és közben megtartottam a sajátomat is.
8/43 anonim válasza:
2. :)
..én valószínű így fogom felvenni a férjem nevét. Szeretem a lánykori nevem, így azt nem szívesen adnám, de úgy gondolom attól semmi bajom nem lesz, ha -né leszek ott előtte. :)
Vagy részemről még az is elgondolkodtatott, hogy marad a lánykori nevem, ahogy tesómnál. :)
10/43 anonim válasza:
A férjek miért nem veszik át a feleségük nevét? Nekik is ez egy nemes gesztus lenne, hogy biztosítsák elkötelezték magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!