Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek? Barta Andrea...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Barta Andrea vagy Bartáné Varju Andrea legyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Ez a -fé k.urva jó!!!

Exem ötlete a - né férfi megfelelőjére a "bá" volt, azt mondta, azt már használják is: "Béla bá" :D

2011. febr. 11. 22:13
 22/43 anonim ***** válasza:
A Barta Andrea olyan, mintha testvérek lennétek. Ha bemutatkoztok egymás mellett állva, akár azt is lehetne hinni. Én a 2.-ra szavazok, én is így vettem fel. Nem szűnt meg a régi életem és énem, csak valaki mással vagyok egy család.
2011. febr. 11. 22:14
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Én is először úgy gondoltam hogy "bá"-t írok (bá-csi-né-ni), de azért a "né" és a "fé" sokkal jobb!
2011. febr. 11. 22:15
 24/43 anonim ***** válasza:

Egyszer engem itt már megpróbáltak kiosztani,meg jól lepontoztak,de csak jót röhögtem rajtuk,nem ver a víz miatta,tehát a válaszom ismét:ne legyél né semmilyen formában!Nem vagy Te senkinek sem az alárendeltje,nem vagy Te "né"!Ha fel akarod venni a férjed a nevét mindenképpen,akkor az ő vezeték neve legyen a Te keresztneveddel: Barta Andrea.Szép így,jól is hangzik.

Én már régen 1999-ben mentem férjhez,már akkor kivert a víz a "né" jelzőtől,nekem nagyon tetszett,és a mai napig tetszik a férj vezeték neve+feleség keresztneve forma,így vettem fel Én is.Akkor még nagyon fehér hollónak számítottam,de ez is nagyon tetszett benne,utánam már az összes ismerősöm így vette fel,senki nem lett né.Akkor mondta az anyakönyvezető rokonunk,hogy a "né" formát 80%-ban nem kérik már a házasulandók.Hogy azóta mi van,nem tudom,de nekem nem változott a véleményem,ki nem állhatom a "né"-t,főleg mikor még úgy is mutatkoznak be.Egyszer egy ismerősöm megkérdezte valakitől,aki "né"-ként mutatkozott be,hogy aha,és van más neved is???Sokan röhögtek,azóta nem mondja,hogy ő bizony "né".

2011. febr. 11. 22:22
 25/43 anonim válasza:
1.verzió
2011. febr. 11. 22:23
 26/43 A kérdező kommentje:
Na ezért már megérte,milyen vicces dolgok jönnek felszínre!!!:)))
2011. febr. 11. 22:24
 27/43 anonim ***** válasza:

Én is arra szavaznék, hogy Bartáné Varju Andrea légy, vagy simán maradj Varju Andrea. Barta Andrea azért nem jó, mert akkor testvéreknek gondolhatnak Benneteket bemutatkozásnál. Bár tudom, manapság ez a szokás, de még mindig jobb bármelyik is, mint pl Barta Lászlóné (Péterné, Zsoltné, Károlyné, stb... ) Én is úgy gondolom, hogy majd ha megházasodunk a párommal, akkor -né leszek és a saját leánykori nevemet is meg fogom tartani, amit bár nem szeretek, de az enyém, a szüleim adták és egyre inkább értékelem azt, így harmincon túl.... egyetlen lánygyermekként tovább kell vinnem a családnevem, nem lehetek pl Kiss Istvánné, hanem Kissné Kovács Éva inkább. (fiktív nevek) :)

31 nő

2011. febr. 11. 22:26
 28/43 anonim ***** válasza:
74%

...csak azért se hallgassál senkire!!

Legyél egyszerűen: Holló Béláné :)

2011. febr. 11. 22:27
 29/43 anonim ***** válasza:
22:27 Igazad van,ez a leggázosabb!
2011. febr. 11. 22:29
 30/43 anonim ***** válasza:
86%

A párodat is kérdezd meg erről szerintem! (Bár lehet ő is csak jobban elbizonytalanítana.)

Én nem adok tanácsot, mert én se tudnék könnyen dönteni a helyedben, csak hangosan gondolkodom:

Jól látom, hogy a párod nevét mindenképp szeretnéd valahogy felvenni, akár a saját vezetékneved felejtésével?!

No igaz ez a "mégis 30 évig viseltem" dolog... De gondold át úgy is, hogy az apádról kaptad. Nem ismerlek, ezért kérdezem: Olyan igazi apukád volt, ő (is) nevelt, stb..?

Mert ha igen, akkor nem jutottam előre a fejtegetésben, megállt a tudomány.

Viszont ha nem...: Pl az én apám elhagyott minket. Én nem szívesen gondolok rá. Régen még arra is gondoltam, sokkal indokoltabb lenne anyám vezetéknevét viselnem. De persze ezektől függetlenül én is szeretem a 30éve viselt nevem. Mégis én, ha férjhez mennék, és a férj szeretné, ha nevet változtatnék, akkor tuti nem a "né"-s variációkat választanám. Hanem a "Barta Andreásat", és ezzel egyben felejtve apám.

De akinek fontos az apja, annak hát igen... még nehezebb dönteni.

2011. febr. 11. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!