Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Barta Andrea vagy Bartáné Varju Andrea legyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:39
41/43 anonim válasza:
Én ragaszkodom a -né hez, nem vagyok sem feminista sem alárendelt nő, de ez számomra "kell". Bartáné Varju Andrea.
42/43 anonim válasza:
A lánykori nevem nem akarom teljesen eldobni, és azt is szeretném, hogy nevemből tudják, hogy férjnél vagyok (igen én büszke leszek rá). Manapság semmi nem divatos ami régi, és hagyományos.
Bartáné Varju Andrea, de pl. a lánykori név megtartásával és a férj teljes nevének a felvételével is tetszik pl. Kovács Józsefnék Nagy Mariann. És nem zavarna ha xné-nek szólítanának.
43/43 anonim válasza:
Én megtartanám a leánykori nevemet és kész. Illetve felvenném az ő nevét kötőjellel, ha ő is felvenné az enyémet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!