Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek?
én már nem tudom nyomon követni a szerelmi életed, azt se tudom kit kivel csaltál meg, miért hagytad el, milyen szerelmi kötéseket rakattál rájuk a jósnőddel stb...
jó lenne ha összeszednéd magad végre és befejeznéd ezt a nevetséges brazil szappanoperához hasonló gyerekes viselkedést.
zárj le minden kapcsolatot, és indulj tiszta lappal, új párral.
Írj neki egy üzit,hogy: Oké,látom,megértettem ennyi volt,sok boldogságot neked!
Ne aggódj,ha akar még,fog jelentkezni! De ne írj többet!
Irj neki, hogy szeretnel ujra szexelni vele es kuldj egy meztelen kepet magadrol. Erre lehet reagal.
(Remelem tobb onbecsulese van a sracnak, minthogy 3 lekoptatas utan meg belemenjen, bar az ingyen szex lehet tetszeni fog neki.)
#4, ezen senki nem tud segíteni, ha nekem küldenél bugyis képet, én is ugyanezt válaszolnám.
Esetleg valami értelmes módon leírhatnád neki, hogy miféle vénasszony trükk volt hogy háromszor is leráztad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!