Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek ha ilyen?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a baratomat imadom odavagyok erte. Fel eve vagyunk egyutt voltak kisebb nagyobb hullamvolgyek de atveszeltuk. A minap elmentem bulizni mondta hogy erezzem jol magam. Hat en jol ereztem magam kicsit az ivassal voltak gondok. Hazaertunk kijott belolem az ital ő meg benyogte hogy nem fog bevinni. Bent megint hanytam ott mar mellettem volt de nem igazan segitett csak ult. Haverjat beszeltette mikor hanyt de engem nem. Velem kb nem foglalkozott csak leult es kesz. Nem ezaz elso ilyen elbizonytalanito viselkedese. Mit csinaljak? Vele is szeretnek lenni de az ilyenek miatt meg nem.

Neharagudjatok az irasert telefonrol vagyok!

2017. márc. 5. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát nekem baromi kiábrándító, ha egy lány okádásig iszik. Persze, segítenék, ha beleesne, de nem igaz, hogy nem lehet azt a mértéket megtartani, hogy nem kell utána hánynod.
2017. márc. 5. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Most ezt a sztorit úgy kell értelmezni, hogy te egyedül elmentél bebäszni, mint a szamár, aztán hazaestél hullarészegen összehányni a lakást? Igazából türelmes egy ember a párod, nekem a belem kifordult volna. Ha a pasim ezt csinálja, lehet az árokban alszik aznap este.

Az oké, hogy jóban-rosszban, és egy betegség vagy hasonló esetén tényleg az a minimum, hogy próbáljunk meg egymásnak a lehetőségekhez mérten segíteni (ez tahóság lett volna), de ez iszonyú illúzióromboló lett volna, ha a párom csinálja (a haver nem érdekel).

2017. márc. 5. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha osszeszedsz egy hanyasos virust, meg gyomorkimelo levest is fozok neked kamillateaval. De mikor ordenare modon leiszod magad, akkor nehogy mar meg meg legyel sertodve, mert nem sajnal meg patyolgat meg beszeltet a parod... undorito viselkedes ha no vagy ha ferfi.
2017. márc. 5. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A baratodnak ki kellett volna zarnia az utcara,hogy ne hanyd ossze a lakast.

O mit csinaljon,hogy te ilyen vagy?

N

2017. márc. 5. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

A barátod valószínűleg úgy gondolja a jóban-rosszbant, hogy amikor jó, akkor melletted áll, amikor rossz... nna, azt meg oldd meg magad.

Nekem is volt hasonló esetem - bár róka nem volt -, de a hozzáállás az ugyanez a szutyok, mint amit itt leírtam. Nem is lett a dologból semmi.

Summa summárum: "bajban ismerszik meg az igazi barát"

2017. márc. 5. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Mi tévő légy?Ne igyál annyit, hogy ez legyen a vége.Önuralom is létezik a világon.Bár lehet neked újat írtam.
2017. márc. 5. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

nincs is romantikusabb, mint mikor egy felnőtt nő (mert felnőtt vagy ugye, a rovat miatt) annyira nem rendelkezik önuralommal, hogy okádásig issza magát, és ezt még természetesnek is gondolja.

Utoljára valamikor a gimi elején volt ez menő, azóta inkább szánalmas. Sajnálom a párod

2017. márc. 5. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
23%

Biztos ti meg soha nem hanytatok piatol. :) Ne legyunk mar alszentek. En nem egyszer rugtam be eletem soran(hanyas nelkul is persze) de vki mindig mellettem allt. A mostani parom a 2 ev alatt, annal 3 alkalomnal mindig jott velem, bar nem mintha elvartam volna, mert eltudom magam latni. O mas teszta , mert a wc-be nem mehetek be vele, de ettol fuggetlenul segitem ot ahol csak tudom. Masnap meg jot rohogunk, milyen hulyek voltunk. :)

Ennyit az az undorito ivaszatrol.

Kerdezo, fel eve vagytok egyutt es ha mar ennyi konfliktus van koztetek, az nem igazan jo. Nem hiszem, hogy egymashoz valok lennetek, de hat te tudod, hogy mi a jo neked....

De ez nem egy hosszutavu dolog lesz.

22/n

2017. márc. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!